Cele mai fermecatoare si atragatoare 5 femei din zodiac

Nu exista femei urate in lumea noastra. Fiecare are propria sa frumusete. Dar exista o categorie de doamne care sunt inzestrate cu o frumusete aparte.

1.Sagetator

Primul loc in topul celor mai frumoase femei din zodiac il ocupa femeile Sagetator. Aceste femei sunt inzestrate cu o frumusete aparte, naturala, care vine de cele mai multe ori din suflet. Frumusetea lor fizica este amplificata de bucuria pe care o emana. Este o femeie libera si independenta, ceea ce atrage barbatii ca un magnet.

Inteligenta acestei zodii o face si mai atractiva. Au un bun gust inascut si isi creeaza propriul lor stil care le avantajeaza.

2. Scorpion

Aceasta este o adevarata pasiune in carne si oase. Doamna Scorpion este o tovarasa foarte fidela. Sufletul ei misterios atrage barbatii la prima vedere. Dar, in realitate, ea nu se poate deschide decat langa barbatul in care are incredere. In principiu, exista foarte putini astfel de oameni in viata unui Scorpion. Dar daca cineva a reusit sa castige inima unui Scorpion, atunci ea va deschide pentru alesul ei lumea rafinata a pasiunii dragostei si, in acelasi timp, va fi un prieten de incredere si un partener de viata.

Articolul continuă după reclame

3. Leu

Increderea Leoaicelor pur si simplu nu poate lasa pe nici un om indiferent. Aceste doamne sunt intotdeauna obisnuite sa isi atinga obiectivele. Barbatii admira astfel de femei, dar numai cei curajosi indraznesc sa le cucereasca inimile. Si un astfel de act este recompensat cu indrazneala de Leoaica. Alaturi de o astfel de femeie, orice barbat este pur si simplu sortit succesului. Stie sa inspire si sa motiveze.

4. Varsator

Doamnele din  acest semn zodiacal au o dispozitie vesela si se bucura la maximum de viata. Rareori raman fara fani. La urma urmei, senzualitatea doamnei Varsator ii atrage in mod literal pe cei puternici. Cu siguranta nu te vei plictisi de o astfel de femeie. Desi Varsatorii sunt putin capriciosi, dar acest lucru nu este nimic in comparatie cu ceea ce aceasta femeie poate oferi alesului ei.

5. Capricorn

Femeile Capricorn vorbesc intotdeauna direct, dar in mod deliberat si cu atentie. Barbatii adora aceasta abordare, nu au nevoie sa-si forteze creierul peste a vedea ce „vrea”. Capricornii nu se tem de responsabilitate si sunt intotdeauna decisivi in actiunile lor. Asemenea femei sunt greu de ratat. Capricornii sunt complet gata sa se dedice atat muncii, cat si barbatului lor iubit, familiei. Si pentru orice are suficienta dragoste si putere. Ei bine, cum poti trece pe langa o astfel de femeie