Toate bune si frumoase, parca vin vremuri mai bune: Horoscop Neti Sandu pentru ziua de marti

Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi.

BERBEC

Se poate să daţi de o ofertă de vacanţă şi care să fie pentru buzunarul vostru, să-i puteţi face o surpriză partenerului de cuplu. O să daţi drumul proiectelor noi şi încep să vină şi banii cât de curând şi poate o să vă extindeţi afacerea c-o să meargă bine.

TAUR

O sa faceti niste demersuri ca sa va luati banii, sa aveti si voi de cheltuiala, dar in special cei care depind de voi.

GEMENI

Pareti mult mai echilibrati, lucrurile s-au asezat in favoarea voastra, va pregatiti de o relansare in plan profesional si-o sa faceti rost de bani. O problema de sanatate se rezolva si o sa va puteti ocupa de toate acele treburi pe care le-ati tot amanat ca nu erati in forma.

RAC

V-ati putea inscrie la un concurs pentru ocuparea unui post, iar in cel mai bun caz v-ar putea numi seful, din oficiu, pentru ca va apreciaza. E posibil sa va invite niste prieteni la un restaurant, intr-o atmosfera festiva.

LEU

Se poate sa primiti o suma de bani, un cadou, niste bonuri valorice sau alte beneficii, drept recompensa pentru ce ati lucrat pan-acum.

FECIOARA

O s-aveti de facut niste plati care or sa va cam incurce planurile dar n-o sa ajungeti in situatia de a ramane fara bani, c-aveti o rezerva ultrasecreta. O iesire la plimbare, la o cina romantica in oras sau la voi acasa si se va lega mai strans relatia in doi.

BALANTA

E posibil sa va intre niste bani si sa bifati prioritatile, dupa care dati o raita pe la magazine dupa cadouri. Poate-ar trebui sa v-alegeti alti colaboratori ca sa lucrati in particular fie cu bani fie de placere.

SCORPION

Persoana de care sinteti atasati sufleteste o sa fie pe lungimea voastra de unda si o sa apara atunci cind ati vrea sa fie langa voi.

SAGETATOR

Posibila discutie prealabila cu un om de afaceri care o sa va faca o oferta de lucru si e posibil sa fie rampa voastra de lansare.

Va scoate la un suc, o cafea, cineva cu care aveti suficiente lucruri in comun incat sa formati un cuplu.

CAPRICORN

Poate va trebui să daţi un examen, o fi un interviu, o să fie o provocare din care-o să ieşiţi învingători. Poate vă oferă suport nişte prieteni care v-ajuta cu sfaturi, e posibil şi la modul concret, cu bani şi o să vă fie mai uşor cu toate treburile pe care le-aveţi pe cap.

VĂRSĂTOR

O să aveţi mai mult succes în formula de grup şi poate e şansa voastră de relansare, prin acest efort colectiv. Întrevedere cu cineva care vrea să faceţi afaceri şi o să staţi la o rundă de negocieri până să ziceţi DA, că n-o să lucraţi în orice condiţii.

PEŞTI

Se vor rezolva multe dintre lucrurile care v-au ţinut captivi în situaţii imposibile şi o să vă descurcaţi frumos, cu lejeritate. E un moment bun să vă faceţi cunoscute nişte calităţi şi să va-nscrieti într-o cursă pentru ocuparea unui post, a unei funcţii şi să nu vă lăsaţi până n-o să ajungeţi la vârf.