Testul lui Dalai Lama: Răspunde la aceste 3 întrebări simple și află ce fel de om ești

Unul dintre cele mai cunoscute teste de personalitate i-a fost atribuit lui Dalai Lama. Îl faci rapid, iar la final, trebuie să îți pui o dorință.

Testul lui Dalai Lama este cunoscut în toată lumea, chiar dacă nu există dovezi clare că liderul spiritual tibetan ar fi autorul său, potrivit cuisineandhealth.com. Multe persoane susțin că dorințele le-au fost îndeplinite, după rezolvarea lui.

Nu există răspunsuri corecte sau greșite, trebuie doar să fie sincere. La final, vei afla ce fel de persoană ești și care sunt prioritățile tale, de care poate nu ești conștientă.

Înainte să începi testul, pune-ți o dorință și încearcă să o vizualizezi. Fii corectă și nu trage cu ochii la răspunsuri.

Deschide-ți mintea și răspunde foarte sincer. Ia o foaie și un creion și scrie primul răspuns care îți vine în minte. Nu ai voie să te răzgândești sau să revii asupra întrebărilor.

Dacă ți-ai pus dorința, poți începe.

1. Scrie pe foaie animalele de mai jos, în funcție de preferințele tale:

Vacă.

Tigru.

Oaie.

Cal.

Porc.

2. Scrie câte un cuvânt care descrie următoarele:

Câine.

Pisică.

Șoarece.

Cafea.

Mare.

3. Mai jos ai cinci culori. Fiecare trebuie atribuită unei persoane care este importantă pentru tine și care te cunoaște:

Galben.

Portocaliu.

Roșu.

Alb.

Verde.

4. Scrie numărul tău preferat și ziua preferată din săptămână.

Prima întrebare reprezintă prioritățile tale în viață. Vaca reprezintă cariera, tigrul înseamnă mândria, oaia – dragostea, calul – familia, iar porcul – banii.

A doua întrebare spune câte ceva despre personalitatea ta și a celor dragi. Descrierea câinelui reprezintă personalitatea ta. Pisica se referă la partenerul tău, șoarecele, la a dușmanilor tăi, cafeaua reprezintă viața ta amoroasă, iar marea, felul în care îți trăiești viața.

A treia întrebare îți arată ce înseamnă cei dragi pentru tine. Persoana pe care ai asociat-o cu galbenul va fi mereu în mintea ta.

Portocaliul este pentru cel pe care îl consideri un prieten adevărat. Roșu, pentru cineva pe care iubești cu adevărat, albul, sufletul tău geamăn, iar verdele, persoana de care îți vei aminti toată viața.

Numărul pe care l-ai notat reprezintă numărul de persoane pe care le poți pune să facă testul, iar ziua trecută pe foaie va fi momentul în care ți se va îndeplini dorința.