Testul inelelor. Alege-l pe cel care iti place si vezi ce lucruri noi afli despre tine

Se spune ca diamantele sunt cele mai bune prietene ale femeilor, iar felul in care apreciezi forma si culoarea unei bijuterii poate spune multe lucruri despre personalitatea ta! Alege-l pe cel care iti place si vezi ce lucruri noi afli despre tine.

Inelul 1. Manifesti o energie debordata si esti mereu inconjurat de persoane care iti admira curajul si incredera. Te increzi usor in oameni, iubesti aventura, iar oamenii sunt invidiosi pe viata pe care o duci.

Inelul 2. Esti feminina, afectoasa si visatoare. Ai un suflet bun si esti mereu inconjurata de persoane care te iubesc.

Intorci capete oriunde te duci si arati mereu incredibil de bine atunci cand porti rochii. Ideile tale prind mereu contur si ai mereu succes in tot ceea ce faci.

Inelul 3. Esti stilata si ai simtul modei foarte bine dezvoltat. Toata lumea te admira si esti mereu prima persoana careia i se cer sfaturi. Cunosti oamenii si este dificil pentru o persoana sa se ascunda de tine.

Inelul 4. Esti modesta, vesela si mereu optimista. Ai multi prieteni si esti mereu invitata la petreceri sau evenimente speciale. Iti pasa mai mult de tine decat cei din jur si de cele mai multe ori te sacrifici pentru cei dragi.

Inelul 5. Iubesti dragostea, oamenii, jobul, sa calatoresti si, mai ales, sa fii indragostita. Te indragostesti foarte repede si ajungi sa fii ranita de parterner.

Esti recunoscatoare pentru tot ceea ce ai si stii sa pretuiesti totul in jurul tau. Datorita acestui pozitivism stralucesti in fiecare zi.

Inelul 6. Esti o regina! Esti onesta cu toti din jurul tau. Cunosti adevaratele valori ale vietii, iar acest lucru este apreciat de prieteni si familie.

Ai mereu timp pentru cei dragi, dar ai grija deoarece prea multa sinceritate ii poate indeparta pe oameni.