Tatăl lui Meghan Markle a gresit iar. “Regina i-a interzis acest lucru pe viață”

Familia regală nu a știut că Thomas Markle va da detalii despre viața ducilor de Sussex, într-un interviu pentru „Good Morning Britain”. Regina a fost șocată când a aflat ce dezvăluirile a făcut bărbatul de 73 de ani despre nepotul ei și a luat imediat o decizie care nu e deloc pe placul lui Meghan Markle.

Elisabeta a II-a s-a supărat foarte tare după ce a urmărit interviul oferit de tatăl lui Meghan Markle și a deranjat-o că acesta nu s-a sfătuit cu Palatul înainte să accepte să dea acest interviu.

„Palatul nu știa despre interviul lui Thomas. Tatăl lui Meghan a înrăutățit lucrurile și va fi imposibil pentru el să mai fie invitat vreodată la un eveniment regal.

Regina nu mai are deloc încredere în Thomas, fiindu-i teamă că își va vinde poveștile către media, fapt pentru care nu va mai primi deloc acces la familia regală”, a declarat o sursă pentru Radar Online.

Potrivit sursei, regina a făcut o ședință joi dimineața, la prima oră, în care au vorbit despre interviul dat de Thomas.

Thomas a povestit despre cum l-a anunțat fiica lui că are o relație cu un prinț, dar pe regină a deranjat-o cel mai tare faptul că a vorbit despre conversațiile pe care le-a avut cu prințul Harry, în care au vorbit și despre politică.

Thomas Markle nu va mai avea voie să participe la nici un eveniment regal
„Am vorbit de câteva ori și despre Donald Trump și Brexit, lucruri de acest gen, și Harry este un tip interesant.

I-am spus că nu-mi place Donald Trump, dar el mi-a zis să-i dau totuși o șansă lui Trump. Nu am fost de acord cu el, dar tot îmi place Harry. Asta era părerea lui politică, eu am altele”, a spus tatăl lui Meghan.

Mai mult, el a mărturisit că a vorbit cu mezinul familiei regale și despre Brexit, spunând că prințul pare „deschis experimentului”. De asemenea, Thomas a mai spus că familia regală este foarte complicată și au un stil de viață total diferit de ei.

Familia regală nu vrea ca părerile politice ale prințului Harry să fie făcute publice.

„Reprezentații palatului au încercat să-i ofere tatălui lui Meghan ajutor și sfaturi, însă Thomas a refuzat.

Nu știu ce să se facă cu el. În schimb, i-au interzis lui Harry să mai ia legătura cu el, pentru că sunt îngrijorați că Thomas va continua să vorbească cu presa”, a mai spus sursa.

“Meghan va fi distrusă. Ea încearcă din răsputeri să se integreze în familie, însă tatăl ei nu-și ține deloc gura.

Regina este o femeie înțelegătoare și îi pare rău pentru Meghan, dar tatăl ei nu va mai avea acces niciodată la familia regală. I-a interzis acest lucru pe viață”, a mai adăugat aceasta.