Smiley și Gina Pistol, dați de gol de Cătălin Scărlătescu

Nu mai este pentru nimeni un secret faptul că Gina Pistol are o relație cu Smiley, chiar dacă cei doi evită să vorbească despre asta. Cătălin Scărlătescu are o legătură mai specială cu colega sa de platou, iar cei doi își petrec foarte mult timp împreună la filmări.

Pe Chef Scărlătescu l-am întâlnit la un eveniment monden, unde a venit să fie alături de prietenul său Cătălin Botezatu.

Se speculase la un moment dat în presă, cum că între Gina Pistol și Cătălin Scărlătescu ar fi fost ceva mai mult decât o simplă prietenie, ba mai mult se făceau glume pe baza unei posibile nunți între cei doi. Prea târziu… pentru că Smiley i-a ‘furat-o’ pe Gina Pistol lui Scărlătescu.

Juratul de la Chefi la cuțite ne-a dat câteva detalii despre relația colegei sale cu celebrul artist de la noi.

Potrivit spuselor lui Chef Scărlătescu, Gina Pistol este foarte fericită alături de Smiley. Mai mult, cântărețul și chef-ul s-au cunoscut și se înțeleg foarte bine.

‘Smiley nu are cum să ne-o fure pe Gina. Gina este a noastră la show. În viața ei privată face ce vrea. Nu s-a pus niciodată problema ca între mine și Gina să existe ceva mai mult de o super prietenie. Nici nu cred că s-ar întâmpla vreodată, dar nu bag mâna în foc.

Dacă aș naufragia cu ea pe o insulă asta e… Nu, nu se pune problema. Eu cu Gina suntem foarte buni prieteni. Și cu Smiley am apucat să mă cunosc și este un băiat de treabă, extraordinar. Cu un suflet și o inimă mare. Le este bine împreună. Eu mă bucur pentru Gina.

În sfârșit cred că… pare că s-a apropiat mai mult așa decât s-ar fi apropiat în anii trecuți sau în celelalte relații. Este fericită și asta e important.

Dacă ea e fericită și noi suntem fericiți. Când o să o văd așa bosumflată și cu ochii umflați de plâns nu o să mai fie frumos, dar sper să nu ajungem acolo.’, a declarat Cătălin Scărlătescu pentru VIVA!.