Horoscop Urania pentru saptamana 1 – 7 decembrie 2018. Luna Noua in Sagetator da peste cap planurile multor zodii

Astrologul Urania a realizat horoscopul pentru perioada care urmează. Previziuni Urania pentru perioada 1 – 7 decembrie 2018. Luna Noua in Sagetator

Berbec

Berbecii vor da o tentă „împăciuitoristă’ discuțiilor care vin în siajul unor tensiuni sau conflicte anterioare, în ideea de a nu le amplifica sau chiar de a tempera spiritele.

Între 3 decembrie, după ora 21:55‘, și zorii zilei de 6 decembrie, informații incorecte, încercări ale unor persoane rău-intenționate de a oferi o perspectivă deformată a unei probleme financiare pe care aceia nu pot sau nu vor să o rezolve (dacă depinde de ei) ori din dorința de a le abate atenția pentru a rămâne ei cu întregul beneficiu.

Este nevoie de vigilență și de maturitate pentru a nu cădea în plasa intrigilor și minciunilor acelora.

Taur

Tensiuni între soți pornind de la informații, descoperiri personale întâmplătoare sau concluzii care indispun și îngrijorează. Pe fond, se conturează destule pericole și factori care pot perturba dialogul firesc și folositor părților.

Atenție la dezinformările pe care le pot practica partenerii de dialog. Aspect delicat sau chiar riscant în cazul audierilor, anchetelor, depozițiilor, mărturiilor în cadrul unui proces.

Gemeni

Etapă favorabilă relațiilor parteneriale pe toată gama ipostazelor: dialog, negociere, împăcare, apărare. Secvență semnificativă în cazul administrării de probe și dovezi în anchete și procese, a depoziției martorilor, a parcursului unui proces, în ipoteza semnării actelor și contractelor, în finalizarea unor înțelegeri.

În alte cazuri, se poate vorbi despre căsătorie. Perioadă interesantă și pentru carieră, unde, pe fondul Lunii Noi în Săgetător, din 7 decembrie, se poate debloca o direcție utilă nativilor și de succes.

Rac

Cei maturi se vor confrunta cu amintiri neplăcute, cu trăiri marcate de spaima de singurătate, de neîncredere ori de gelozie. În sufletul unora va încolți, chiar dacă asta nu-i va face mai fericiți, sâmburele răzbunării.

Poate renunță la această idee. Momente generoase pentru cei care desfășoară activități de creație sau interpretative datorită trăirilor artistice intense și autentice.

Între 6 decembrie, după ora 4:49‘, și 7 decembrie, posibile normalizări, reglementări sau gesturi necesare, bine venite, de reașezare a activității profesionale pe cadre firești și profitabile din punct de vedere juridic.

Leu

Viață afectivă intensă. Teoretic, beneficiari pot fi Leii de toate vârstele dar, firește, cu unele, nuanțe:

Cei maturi vor căuta bucurii mai „inteligente’, superioare sau chiar nobile. Pentru toți, însă, mai ales pe fondul fazei de Lună Noi din 7 decembrie, dragostea și aventura plutesc în aer. Unii vor fi chiar fericiți. Relații bune între părinți și copii.

Fecioara

Deplasări marcate de conflicte verbale, de situații stupide care le pun pe Fecioare în încurcătură sau în imposibilitatea de a efectua deplasarea programată.

Totuși, pentru că unele informații se vor dovedi, peste o săptămână – două, eronate, a fi minciuni ori provocări, înțelept ar fi ca nativii să nu le ia pe toate ad litteram și nici să nu „pună la inimă’ știrile care îi privesc direct și tind să-i destabilizeze.

Între 6 decembrie, după ora 4:49‘, și 7 decembrie, chestiuni de principiu abordate ferm de către nativi cu rudele și părinții în vederea rezolvării corecte a unei chestiuni locative.

Balanta

Vor fi avantajați cei care se exprimă public, în situații care presupun apărarea drepturilor unei persoane, unui grup sau a unei cauze. Noroc și succes la capătul unor examene. Avantaj pentru cei care stăpânesc bine una sau mai multe limbi străine.

Pe 7 decembrie, pe fondul influxurilor puternice ale Lunii Noi în Săgetător, sunt posibile coagulări ale unor dialoguri utile în plan educațional și profesional în ipoteza efectuării unor studii sau stagii de pregătire în alte țări. Noroc la drum ori la o călătorie care se va dezvălui mai profitabilă decât pare la prima vedere.

Scorpion

Luna va străbate zodia Scorpionului și le va oferi exact ceea ce au nevoie nativii: tărie de caracter, ambiție, rezistență fizică și psihică la stres și la presiuni, radicalism, gândire subtilă, strategie redutabilă.

Între 6 decembrie, după ora 4:49‘, și 7 decembrie, bună capacitate de a rezolva chestiunile bănești mai ales de a intra în posesia unor recompense, datorii, despăgubiri, etc.

Pe 7 decembrie, când va avea loc faza de Lună Nouă în Săgetător, nota de implicare a legii, a justiției indică și eventualitatea unor câștiguri „în instanță’ sau prin intervenția unor instituții menite să controleze și să reglementeze erorile va fi evidentă.

Sagetator

Luna Nouă în Săgetător, sunt posibile evenimente cu o semnificație aparte pentru biografia lor: vor pune capăt secvențelor de viață care nu i-au condus la succes și se vor dedica, cu entuziasm noilor drumuri care li se deschid.

O relație aparte, în acest context, o vor juca cele patru cuadraturi între Luminariile care construiesc faza de Lună Nouă și planetele Marte și Neptun, aflate în conjuncție la grad perfect, chiar pe 7 decembrie, care se vor mai întâlni de două ori în următorii cinci ani, după care abia în…2176!

Așadar, este de valorificat întregul potențial al acestor cuadratură care le vor permite nativilor să frângă barierele, cenzurile și blocajele pe direcțiile pe care acestea operează pe harta cerului lor de naștere.

Capricorn

Joc dificil pentru aceste persoane care se vor vedea obligate să facă niște concesii sau, poate chiar, compromisuri, pentru a nu sacrifica imaginea, a nu-și compromite rangul, demnitatea, respectabilitatea sau onorabilitatea de care se bucură și care sunt un capital prețios.

Cu ce șanse? Depinde de vârstă și miză socială. Între 3 decembrie, după ora 21:55‘, și zorii zilei de 6 decembrie, vecinătăți greu de suportat.

În jurul Capricornilor pot gravita foștii lor prieteni, colaboratori și apropiați care s-au întors împotriva lor sau care nu mai prezintă încredere. Cu unii, nativii se află deja în relații încordate, dar, din varii motive, ori doar pentru a salva aparențele, nu-i îndepărtează și-i tolerează cu mare greutate.

Varsator

Zorii zilei de 6 decembrie, mecanisme socio-profesionale vor pune la încercare, răbdarea și rezistența ori întreaga construcție umană a câte unui Vărsător care va trebui să se confrunte din nou cu ecourile a ceea ce s-a întâmplat, s-a petrecut ori s-a decis în trecut.

Între 6 decembrie, după ora 4:49′, și 7 decembrie, etapă bună, intensă și pentru unii chiar memorabilă, și din cauza intensității cu care va „lucra’ Luna Nouă în Săgetător din 7 decembrie care le va permite să capteze rezonanțele utile lor în plan personal, profesional sau social prin intermediul prietenilor.

Pesti

Peștii trebuie să facă niște sacrificii și să opereze niște schimbări în mintea și sufletul lor, transformare spirituală pe care cele trei planete care tranzitează acum Scorpionul o vor face subtil dar temeinic.

Între 6 decembrie, după ora 4:49′, și 7 decembrie, „pe hârtie’ contextul astral este spectaculos. Sperăm că Peștii nu se vor speria de intensitatea vibrațiilor din casa a X-a,

amplificare și radicalizate de Luna Nouă din 7 decembrie, care îi vor urca în rang, admirație și prețuire în ochii celor apropiați, ai colaboratorilor, al străinilor, al specialiștilor sau al publicului.