Simona Halep şi Darren Cahill s-au despărţit! Mesajul antrenorului

Simona Halep și anteronorul său, Darren Cahill, nu vor mai colabora începând cu anul 2019!

In ultimii 4 ani, Simona a fost antrenată de Darren, de origine australiană, perioadă care a coincis și cu cele mai prolifice momente ale carierei sale în tenis.

Anunțul despărțirii a fost făcut de Darren însuși, print-o postare pe Instagram. Cahill a spus că dorește să-și petreacă mai mult timp cu familia și că ar lua o pauză de un an de la coaching.

Cahill a scris: „Aș vrea să anunț că Simona și cu mine nu vom continua parteneriatul în 2019 numai din motive familiale.”

Despărțire neașteptată! Simona Halep a anunțat că rupe parteneriatul cu Darren Cahill!

”După mult timp de gândire și discuții și mulți ani cu mai mult de 30 de săptămâni pe drum departe de familia mea, am decis să iau o pauză de 12 luni de la coaching pentru a fi mai mult un sprijin acasă, deoarece copiii noștri intră în etapele importante ale vieții cu ultimul an de liceu, pregătirile pentru sport și colegiu”.

Antrenorul i-a mulțumit Simonei pentru colaborarea fructoasă, pentru generozitatea şi profesionalismul de care a dat dovadă cât timp au lucrat împreună.

La rândul său, Simona, declarată Jucătorul anului 2018 WTA, i-a răspuns antrenorului: „Îţi mulţumesc atât de mult Darren Cahill pentru munca imensă şi incredibilul suport pe care mi l-ai acordat în ultimii 4 ani.

Am fost atât de norocoasă să lucrez alături de tine, în această călătorie! Îţi urez ţie şi familiei toate cele bune şi sper să ne vedem curând”.