Simona Halep, prima declarație după calificare: „Mi-a zis Monica dacă vreau să intru, i-am spus că e mai bună”

România a reușit o victorie fabuloasă împotriva Cehiei, chiar la Ostrava, scor 3-2. Irina Begu și Monica Niculescu au adus punctul decisiv, în fața celor mai bune jucătoare de dublu din lume, Siniakova și Krejcivkova.

Simona Halep a avut o primă reacție superbă după victoria colegelor lor.

Halep a dezvăluit că a fost întrebată de Niculescu dacă vrea să joace ea la dublu, dar a lăsat-o pe Monica: „A fost un meci foarte tensionat.

Din tribună a fost și mai greu. Am avut emoții mari pentru fete. Monica mi-a zis înaintea meciului dacă vreau să intru și i-am zis ”nu, tu ești mai bună” și s-a văzut în teren asta.

Cred că toate am depus un mare efort, am pus inimă în această partidă. Am jucat împotriva unei campioane enorme și am reușit să câștigăm.”

Simona Halep, prima declarație după calificarea în Fed Cup

Halep a continuat apoi: „Fetele au fost extraordinare. Și-au lăsat inima pe teren și au reușit să câștige.

Pentru mine înseamnă enorm și așa cum am spus, anul acesta dau totul pentru echipa de FED Cup. Pentru țara noastră este un lucru enorm și micuții care se apucă de tenis, le spunem că trebuie să aibă încredere”.

Simona a fost însă întreruptă de Monica Niculescu și Irina Begu, care au luat-o în brațe și au început să facă o horă în fața reporterilor. După aceea, Niculescu a spus: „Mi-a zis Simona așa ceva. Nu am avut cum să nu zburd astăzi! M-am simțit excelent!”, a povestit sportiva română, pentru Telekom Sport.