Simona Halep are probleme de sanatate. Anuntul a fost facut chiar de jucatoare

Ajunsa in Romania, liderul mondial a anuntat ca s-a confruntat cu probleme de spate la turneele jucate in China.

“Am fost speriata, 2 zile am stat in pat! Sper sa nu ratez Turneul Campioanelor!”

“Nu stiu exact ce am, am dureri la spate, maine voi face un RMN si sper sa nu fie ceva grav. Acum sunt mult mai ok, am fost putin mai stresata, maine voi sti mai multe.

Eu am fost foarte pregatita inainte să plec, m-am antrenat foarte bine inainte de US Open, pentru ca am fost dezamagita acolo, insa la Wuhan mi s-a blocat spatele si mi-a fost greu sa joc.

A fost greu, am jucat meciuri si la Wuhan, durerea s-a dus in picior. Prioritatea este sa-mi revin si sper sa pot juca urmatoarele turnee”, a declarat Simona Halep la revenirea in tara.

Simona Halep a abandonat duminica, 30 septembrie, in meciul cu Ons Jabeur, din primul tur de la China Open. Liderul mondial s-a retras dupa primul set din cauza problemelor fizice. Tenismena tunisiana castigase setul clar, cu scorul de 6-1.

In urma cu o saptamana, Simona Halep a fost invinsa de Dominika Cibulkova (Slovacia), locul 31 WTA, in turul al doilea al Wuhan Open, faza in care romanca a fost acceptata direct.

Simona Halep a acuzat dureri la spate si la coapsa stanga si a solicitat de mai multe ori pe parcursul meciului ajutor medical. In ciuda acestor probleme, ea a tinut sa duca meciul, pe care l-a pierdut, la sfarsit.