Sfatul zilei de joi pentru toate zodiile

Racii trebuie sa puna punct unei situatii apasatoare. Momentul decisiv nu mai poate fi amanat prea mult.

BERBEC – Nu te juca cu sentimentele partenerului chiar dacă ești pus doar pe glume și nu ai de gând nimic serios. Cel de lângă tine nu știe care sunt intențiile tale reale. Numărul norocos al zilei: 5.

TAUR – Te poți bloca foarte ușor în problemele cu care te trezești în brațe. Poate că vrei să faci mai multe, dar nu știi exact de unde să începi. Nu ar fi exclus să încerci o abordare nouă, poate chiar îți va fi de folos. Numărul norocos al zilei: 3.

GEMENI – Te simți bine în monotonia acestei zile. Te bucuri foarte tare de ceea ce ți se întâmplă și asta e tot ce contează în acest moment. Numărul norocos al zilei: 1.

RAC – Pregătește-te pentru o zi plină de încercări, o zi în care răbdarea ta va fi pusă la bătaie. Trebuie să dovedești că ești o persoană vrednică de ceea ce câștigi în fiecare zi, vrednică de poziția ta socială. Numărul norocos al zilei: 7.

LEU – Nu le poți avea pe toate din prima. Poate că e timpul să te gândești serios la anumite lucruri, la felul în care să ajungi la ele. Numărul norocos al zilei: 2.

FECIOARĂ – Toate lucrurile funcționează ca prin minune. Te bucuri de lucrurile frumoase din viața ta și asta e tot ce îți doreai. Numărul norocos al zilei: 11.

BALANȚĂ – Obții un succes răsunător. Este cea mai importantă victorie de-ale tale din acest an, așa că spune în gura mare ce ai reușit să faci cu propriile tale puteri. Numărul norocos al zilei: 13.

SCORPION – Stai pe margine și analizează cu maximă atenție felul în care evoluează relațiile tale cu cei din jur. Numărul norocos al zilei: 8.

SĂGETĂTOR – Nu îți place să stai singur. Dacă te simți întristat, poate că e momentul să te înconjori de oameni frumoși, să ieși în oraș, să îți ocupi timpul cu ceva. Numărul norocos al zilei: 10.

CAPRICORN – Cineva îți cere să păstrezi un secret. Nu sufla nimic dacă vrei să îți fie bine. Nu te frământa pentru aspecte minore, pentru ceea ce îți va fi dat să auzi. Numărul norocos al zilei: 6.

VĂRSĂTOR – Ești un militant aprig împotriva banalului, a situațiilor fără sare și piper și te gândești foarte serios să faci ceva în sensul ăsta. Te cuprinde o lene și o plictiseală cum nu ți s-a mai întâmplat niciodată în ultima vreme. Numărul norocos al zilei: 9.

PEȘTI – Nu lucra singur în această zi. Munca în echipă va fi întotdeauna mai productivă și tu te vei elibera măcar de câteva sarcini istovitoare. Numărul norocos al zilei: 18.