Sfatul zilei de 9 ianuarie 2019. Momente dificile pentru o zodie

Citește sfatul zilei de 9 ianuarie 2019 și află ce te îndeamnă astrele să faci. Descoperă care sunt principalele provocări ale zilei.

BERBEC – Ai energie cât pentru o sută de persoane. Trebuie să fii extrem de concentrat dacă vrei ca toate lucrurile să iasă ca la carte.

Ai parte de o zi în care totul se poate îndeplini, în care poți avea ceea ce îți dorești dacă știi cum să ceri și cui să ceri. Numărul norocos al zilei: 4.

TAUR – Trebuie să accepți termenii și condițiile celor pentru care lucrezi, în caz contrar te vei lovi doar de situații dificile.

Rabdă și vezi-ți de treabă. Demonstrează că ești performant și nimeni nu va mai comenta nimic. Numărul norocos al zilei: 1.

GEMENI – Nu uita că orice moment dificil poate fi depășit, asta dacă încerci să cauți soluții alternative la problemele tale.

Trebuie să fii conștient că trebuie să ai mereu deoparte un plan B, o nouă metodă de bătălie. Numărul norocos al zilei: 13.

RAC – Ești într-un proces complex de transformare. Ai nevoie de multă încredere în tine. O să vezi că nimic nu e atât de greu pe cum pare. Numărul norocos al zilei: 10.

LEU – Dacă faci totul ca la carte nu te vei lovi de niciun reproș. Nu le da motive de nemulțumiri celor din jur. Numărul norocos al zilei: 9.

FECIOARĂ – Privești de pe margine o situație în care altă dată te implicai trup și suflet. În sfârșit realizezi cum trebuie să te porți astfel încât să nu suferi.

Asta e cel mai important pentru tine acum, să ai liniște sufletească. Numărul norocos al zilei: 11.

BALANȚĂ – Te simți epuizat. Nu poți face față situației complicate de azi. Ai parte de multe nedumeriri și vrei să le înțelegi pe toate, însă nu mereu vei reuși asta. Numărul norocos al zilei: 2.

SCORPION – E supărător pentru tine să observi că unele lucruri se schimbă de la o zi la alta fără să poți să ții cursul cu ele.

Trăim în secolul vitezei și trebuie să fii extrem de pregătit pentru orice. Ziua de azi e complet diferită de cea de mâine. Numărul norocos al zilei: 7.

SĂGETĂTOR – Nu te mai plânge dacă nu faci eforturi să contracarezi situațiile conflictuale. Ai nevoie de tine, de liniștea ta, de o gândire mai lucidă, mai responsabilă. Numărul norocos al zilei: 8.

CAPRICORN – Oboseala își spune cuvântul. Ai nevoie de timp doar pentru tine, de o perioadă de recuperare, de liniște completă. Numărul norocos al zilei: 5.

VĂRSĂTOR – Nu te lăsa dus de val, prostit, cum s-ar zice în termeni populari. Trebuie să fii conștient că oamenii au tot felul de interese și uneori chiar nu au scrupule. Numărul norocos al zilei: 3.

PEȘTI – Schimbările vin când nu te aștepți. Cele mai frumoasa momente sunt tocmai cele neprevăzute. Azi realizezi că ai o viață frumoasă, oameni minunați în jurul tău și asta e tot ce contează. Numărul norocos al zilei: 6.