Sfatul zilei de 7 octombrie 2018 pentru fiecare zodie. Astrologul vă recomandă să nu vă pierdeți cumpătul

Astrologul vă recomandă prudență în relațiile cu cei din jur. Citeste sfatul astrologului pentru zodia ta

Berbec

Ești în prim-planul scenei profesionale, astfel că vei fi nevoit să participi la discuții importante cu șefii sau la reuniuni oficiale cu diverse personalități.

Chiar dacă la prima vedere, totul pare disonant sau fără rost, cu puțină răbdare vei observă că ai multe de învățat din cele discutate și petrecute astăzi. Spre seară, formulează concluzii pentru evenimentele de astăzi.

Taur

O discuție cu cineva aflat în străinătate te răscolește mult, probabil pentru că informațiile primite contravin planurilor tale, alcătuite mai demult sau, mentalitatea ta este foarte diferită decât a persoanei cu care vorbești și asta te bulversează mult.

Sunt momente pasagere, astfel că nu este cazul să pui bază pe cele discutate sau petrecute astăzi.

Relaxează-te și bucură-te de toate!

Gemeni

O zi în care ar fi bine să te ocupi de acitivitati financiare, de genul achitarea datoriilor sau planificarea bugetului pentru următoarele patru săptămâni.

De evitat semnarea documentelor și luarea deciziilor importante, pentru că vor interveni modificări serioase în următoarele zile. Detașează-te de grijile cotidiene!

Rac

Relațiile cu ceilalți sunt anoste, dar este vorba numai despre faptul că fiecare este ocupat cu treburile personale și nu pot fi atenți la ține sau la acțiunile voastre comune.

De aceea nu pune bază pe cele discutate astăzi sau pe gesturi făcute în grabă sau în necunoștință de cauza. Ia lucrurile așa cum sunt și ai răbdare să se așeze peste câteva zile.

Leu

Ziua aduce treburi de rutină, dar și acasă ai de făcut multe și mărunte. Selectează prioritățile și ai încredere că le vei rezolvă cu bine.

Pe de altă parte, în fundal ar putea persistă senzația de mers în gol, indiferent ce ai face.

Relaxează-te și lasă lucrurile să-și urmeze cursul. Evită deciziile majore și eforturile care te depășesc, deoarece sănătatea este vulnerabilă.

Fecioară

Din cauza cheltuielilor și a veniturilor pe care le obții de la un loc de muncă sunt posibile discuții aprinse.

Atenție la ce care vor dori probabil să profite ceva mai mult de pe urmă agoniselii tale, aspect păgubos pentru tine.

Sub pretextele false, deocamdată, că ești îndrăgit, apreciat, respectat ți se cer mai multe cadouri sau favoruri.

Pe de altă parte, capitolul amoros este dezastruos: afli cu amărăciune un adevăr crunt care poate implica despărțiri și lacrimi. Te simți zdrobit de efectul nefast al astrelor asupra ta!

Balanța

Ziua favorizează relațiile familiale și treburile gospodărești. Totuși, ocupă-te de treburile ușoare fără a apela la sprijinul celor dragi, întrucât sunt șanse de a declanșă conflicte gratuite.

Se simte în aer un soi de nepăsare sau ignoranța față de confortul domestic sau nevoile casei. Fii prudent și nu te lasă dus de vălul majorității! Pentru ține, casă și familia trebuie să fie pe primul loc.

Scorpion

Discuții și întâlniri frecvențe cu persoanele din anturajul apropiat. Este posibil să obosești la un moment dat, pentru că avalnsa de informații sau de persoane care îți cer sfaturi este dificil de controlat. Fii prudent și alege-ți cu grijă vorbele și gesturile!

Unii te-ar putea etichetă drept cine nu ești. Spre seară, retrage-te în liniștea și confortul casei, alături de cei dragi.

Săgetător

Apăr cheltuieli cotidiene, dar este posibil să fii nevoit să cheltuiești fie pentru prieteni, fie pentru persoană iubită sau pentru copii.

Se recomanda prudența, întrucât sunt posibile pierderi, furturi și cheltuieli nefondate.

Cerințele prietenilor sau mofturile celor dragi sunt momentane, astfel că ar fi bine să nu le dai curs. Rezumă-te la strictul necesar și ferește-te de propunerile celorlalți!

Capricorn

Este dificil să-ți între cineva în voie, de aceea controlează-ți stările și nu învinui pe alții pentru neplăcerile tale. Este o zi cu energii contradictorii, fluctuante, astfel că totul în preajmă ta pare distorsionat. Ai răbdare cu ține însuți și cu ceilalți!

Sunt momente pasagere în care ar fi bine să te ocupi numai de treburi ușoare și bine cunoscute. Spre seară te vei simți mai bine.

Vărsător

Privește în jurul tău și observă frumusețea din fiecare ființă. Visarea la o lume ideală, în care toți oamenii se înțeleg și se ajută reciproc te relaxează și te desprinde de grijile cotidiene.

De aceea, pentru că energia ta vitală este fluctuantă, rezervă-ți momente pentru o plimbare în aer liber, pentru o discuție amicală cu cineva drag sau pentru a-ți alcătui planuri de viitor.

Pești

Discutând cu prietenii sau colegii din segmentul profesional vei constată că participi la un dialog al surzilor. Părerile sunt foarte împărțite, subiective și cu greu se ajunge la un consens și acela cumva forțat.

Nu te bază pe cele discutate sau petrecute astăzi, întrucât mentalul colectiv este bulversat. Ascultă-ți vocea interioară și ține cont de ceea ce îți spune.