Sfatul zilei de 5 octombrie 2018. O zodie se confrunta cu probleme serioase

Horoscopul zilei din 5 octombrie vă recomandă să nu pierdeți timpul cu reproșuri inutile sau remușcări din trecut. Încrederea de sine la cote joase. O zodie pierde șansa vieții în carieră! Ce piedică îi pun astrele!

Horoscop 5 octombrie Berbec

Horoscop bani Berbec: V-au crescut veniturile directe și aveți resurse de a investi surplusul în mod inteligent și această va avea drept rezultat un avantaj material.

Horoscop sănătate Berbec: O cură cu ulei de cătină îi poate oferi ficatului dumneavoastră protecția de care are nevoie.

Horoscop dragoste Berbec: Petreceți o zi de neuitat alături de partenerul care are nevoie de prezența dumneavoastră afectivă.

Horoscop carieră Berbec: Aspirațiile dumneavoastră profesionale se pot realiză că prin farmec din moment ce efortuirle fizice și mentale se ridica la cote maxime.

Horoscop 5 octombrie Taur
Horoscop bani Taur: Daca pastrati calea de mijloc intre risc si traditie va puteti proteja si suplimenta veniturile si capitalul.

Horoscop sanatate Taur: Aspectul armonios al fizicului si al psihicului poate duce la o regenerare de-a dreptul spectaculoasa a intregului organism.

Horoscop dragoste Taur: Va merge bine in amor, aveti ocazia sa puneti la punct probleme nerezolvate in trecut, puteti calatori cu persoana iubita.

Horoscop cariera Taur: Castigati din ce in ce mai multa prestanta in ochii lumii, cu o conditie sa depuneti putin mai mult efort.

Horoscop 5 octombrie Gemeni

Horoscop bani Gemeni: Aveți ocazia de a câștiga sume mari de bani și, astfel, să va consolidați situația financiară, care va ajută să va asigurați confortul, ceea ce înseamnă o altă etapă de viață.

Horoscop sănătate Gemeni: Lăsați-va în voia somnului, pentru că Venus să va armonizeze funcțiile endocrine și să va dea un chip odihnit.

Horoscop dragoste Gemeni: Veștile sunt bune, căci romantismul și intensitatea pasionala își dau mână în ceea ce va privește.

Horoscop carieră Gemeni: Drumul către succes va este presărat cu tot felul de situații solicitante, dar pe care le depășiți păstrând limpede în minte țelul pe care vi l-ați propus și etapele atingerii lui.

Horoscop 5 octombrie Rac

Horoscop bani Rac: Puteți rezolvă cu ușurință probleme legate de bani și de statutul social și profesional.

Horoscop sănătate Rac: Aveți o stare mentală bună, aveți o deosebită priză la public și puteți fi de-a dreptul sclipitori în manieră în care va expuneți ideile.

Horoscop dragoste Rac: Relațiile de familie se îmbunătățesc simțitor, resentimentele vechi sunt depășite și vi se lumineaa viață amoroasă.

Horoscop carieră Rac: Astrele va promit o viață profesională mult mai profitabilă și mai stabilă, va puteți urmă liniștiți intuițiile profesionale.

Horoscop 5 octombrie Leu

Horoscop bani Leu: O idee care va poate veni, discutând cu cineva din familie, se poate concretiza într-un proiect nou de investiție care să va aducă profit.

Horoscop sănătate Leu: Starea dumneavoastră de sănătate are efecte pozitive pentru zonă lombara a coloanei vertebrale și pentru nervul sciatic.

Horoscop dragoste Leu: Celibatari sau în cuplu, veți avea suficiențe ocazii care să va confirme puterea de seducție.

Horoscop carieră Leu: Veți câștiga admirația și respectul colegilor și a prietenilor pentru realizările dumneavoastră, veți cunoaște o lume nouă, veți avea ocazia să va consolidați colaborarile în plan profesional.

Horoscop 5 octombrie Fecioară

Horoscop bani Fecioară: Beneficiul dumneavoastră operează în domeniul banilor, arătând că o deschidere în afaceri poate influența în bine în mod imprevizibil, venituri directe.

Horoscop sănătate Fecioară: Sănătatea dumneavoastră este la cote cât se poate de bune, de aceea la tratamentele de înfrumusețare reacționați mai bine că oricând.

Horoscop dragoste Fecioară: Puteți să înfiripați o idila care, alimentată de ambii parteneri, să se transforme într-o mare dragoste.

Horoscop carieră Fecioară: Aceia dintre dumneavoastră, care au nevoie de suportul autorităților, pot miză pe el; este posibil că proiectele de care va apucați să includă și o latură artistică.

Articolul continuă după reclame

Horoscop 5 octombrie Balanță

Horoscop bani Balanța: Deși ‘banii nu aduc fericirea’, în următoarea etapă, din perspectivă astologiei financiare, aveți predispoziție spre câștiguri substanțiale din muncă proprie.

Horoscop sănătate Balanța: Sunteți într-o formă bună, mintea va funcționează la cote maxime, iar ochii văd numai părțile frumoase ale existenței dumneavoastră.

Horoscop dragoste Balanța: Partenerul de cuplu nu pierde nici o ocazie pentru a va fură un zâmbet și o declarație de dragoste scurtă și romantică așa cum va place.

Horoscop carieră Balanța: Cei ambițioși dintre dumneavoastră, dornici să-și ridice carieră la un alt nivel, sunt sprijiniți de oameni influenți, că să obțină succese în pefesie și în afaceri.

Horoscop 5 octombrie Scorpion

Horoscop bani Scorpion: Se ivește o conjunctură care să va permită să intrați în posesia unei sume importante care să va ajute în procurarea celui mai dorit obiect la care râvniți de mult timp.

Horoscop sănătate Scorpion: Fugă de durere e tot o formă de evaziune, va mândriți cu o sănătate exemplară, demnă de invidiat.

Horoscop dragoste Scorpion: Dacă visați la o nouă iubire, șansele de a întâlni o persoană cu care să fiți pe aceeași lungime de undă vor crește simțitor.

Horoscop carieră Scorpion: Șansa unei promovări este foarte reală, poate că răsplată pentru realizări din trecut, care au primit aprecierea cuvenită.

Horoscop 5 octombrie Săgetător

Horoscop bani Sagetator: Una dintre afacerile sau investitiile dumneavoastra poate culmina la mijlocul zilei, mai ales daca in aceasta actiune este implicat si un barbat intelept din familie.

Horoscop sanatate Sagetator: In cazul dumneavoastra, bolite generate de retentia de apa ar putea cunoaste ameliorari ar putea aduce vindecari miraculoase cu ape de tratament sau ape sfintite.

Horoscop dragoste Sagetator: Fiti prezenti cand e vorba de iubire, fiindca veti descoperi dragostea cea adevarata si neconditionata.

Horoscop cariera Sagetator: Reusiti sa captati bunavointa unei persoane influente ca urmare a unor idei inspirate care vor face ca proiectele sa se bucure de reusita.

Horoscop 5 octombrie Capricorn

Horoscop bani Capricorn: Patronul spiritual al dumneavoastra incepe sa se ocupe de bunastarea voastra si poate contribui la sporirea veniturilor directe, fara prea mare efort.

Horoscop sanatate Capricorn: Primiti influxuri energetice puternice, pozitive si vi se accentueaza spiritul de competivitate.

Horoscop dragoste Capricorn: Veti visa uniunea profunda cu celalalt, veti dori sa apartineti cuiva anume, sa va contopiti intr-o dragoste mare.

Horoscop cariera Capricorn: Simtiti nevoia de a va manifesta mai din plin creativitatea, avand ca rezultat o uluitoare ascensiune sociala si economica

Horoscop 5 octombrie Vărsător

Horoscop bani Vărsător: Un pont primit de la șef ori de la cineva aflat într-o poziție de autoritate poate fi lesne transformat într-un câștig bănesc concret.

Horoscop sănătate Vărsător: Nu luați în considerație factorii de stres, relaxați-va și astfel veți fi mulțumiți de starea dumneavoastră de sănătate.

Horoscop dragoste Vărsător: Surprizele din viață dumneavoastră sunt plăcute, cum ar fi legarea unor noi prietenii sau o comunicare inspirată, vioaie și eleganță cu partenerul de viață

Horoscop carieră Vărsător: Drumul către succes va este presărat cu tot felul de situații solicitante, veți simți că astrele vă pun piedică și că pierdeți șansa vieții în carieră. Realitatea e alta: nu e momentul!

Horoscop 5 octombrie Pești

Horoscop bani Pesti: Este o zi potrivita pentru reglarea afacerilor banesti care va determina sa va impartasiti succesele si sa va bucurati de ele impreuna cu prietenii.

Horoscop sanatate Pesti: Debordati de sanatate si de energie, sunteti echilibrat fizic si psihic.

Horoscop dragoste Pesti: In cuplu, viata intima are multe de oferit, ceea ce va ajuta sa faceti fata cu mai multa usurinta responsabilitatilor.

Horoscop cariera Pesti: Aveti ocazia sa folositi cu maiestrie niste ponturi primite discret pentru a va pune pe picioare noua afacere, sunteti ajutat in acest sens de catre asociatii dumneavoastra printr-o infuzie de capital.