Horoscop week-end 5-7 octombrie 2018. Trei zodii vor avea cea mai frumoasa perioada

Weekendul acesta 3 zodii vor avea parte de cele mai bune zile ale toamnei. Luna în leu, sub venus retrograd aduce multe schimbări în viața unor zodii.

Horoscop weekend 5-7 octombrie 2018. Trei zodii vor avea cel mai bun weekend al toamnei

Cel mai important eveniment al acestui weekend este intrarea lui Venus, planetă iubirii, frumuseții, armoniei și relațiilor, în mișcare retrogradă timp de 6 săptămâni.

Venus intră în retrograd cel mai rar dintre toate astrele sistemului solar și nu stă mult, însă tocmai de aceea nu trece neobservat acest tranzit major.

1. Zodia Leu

Cu o minte clară, mergi înainte prin uși deschise în loc să le rupi pe cele închise în speranța că le vei deschide cu forță.

Ești de încredere, ești pregătit să îți pui sufletul pe tavă dar tocmai de aceea ai nevoie de mai multă atenție cu emoțiile față de persoane din cercul tău social. Unele secrete trebuie să rămână ascunse mai mult timp, până când intenția tuturor din jur este clară, onestă și bună.

2. Zodia Săgetător

În weekend, te ocupi de ideile tale intense și realiste care chiar pot fi implementate în rutină ta și în alegerile viitoare.

Ai tot ce îți trebuie să faci salturi în carieră pe care puțini oameni au curajul să le facă, deci nu te da bătut.

Sunt posibile relații secrete și foști iubiți pot reveni în lumea ta. Rămâi conștient de conflictele tale morale și nu face nimic din ce nu se simte ok.

3. Zodia Pești

Un weekend foarte important că să îți refaci energia. Chiar a sosit timpul să te debarasezi și să depășeșți acele energii ce te-au tras în jos în ultimul timp.

Nu are sens să rămâi blocat când tu știi unde trebuie să te duci și ce ai de făcut că să ajungi unde ti-ai propus.

Poate crezi că satisfacția ta e prea îndepărtată, dar asta nu înseamnă că nu poate veni imediat după primul colț dacă ești pe drumul bun.