Sfat de viata de la intelepti! Care sunt cele sapte lucruri care nu se spun la nimeni

Primul lucru care trebuie sa fie pastrat doar pentru tine, spun inteleptii, sunt planurile din viitorul indelungat.

Pastrati tacerea, pana cand se realizeaza acest plan. Multe dintre ideile noastre pot sa nu fie perfecte si sa auiba unele lacune sau puncte slabe, asa ca deseori o influenta externa le poate usor deteriora.

2. Al doilea lucru care este recomandat de intelepti, nu povesti despre lucrurile de binefacere. Binefacerea in zilele noastre este un lucru rar. Nu va laudati cu ea. Mandria aici nu isi are locul.

3. Al treilea lucru care ni se recomanda este austeritatea. Nu spune la stanga si la dreapta despre modul tau de mancare, somn, act sexual si asa mai departe.

4. In al patrulea rand, despre ce ar trebui sa taci este vorba despre curajul tau si eroism. Cineva trece peste momente grele in interiorul sau, cineva in exteriorul sau. Cineva devine popular si primeste recunostinta si medalii, dar cineva poate a avut curaj care nu l-a afisat in ochii lumii.

5. In al cincilea rand, ar trebui sa taci despre cunoasterea spirituala si nu conteaza la ce nivel. Prima greseala a cunoscatorului de adevar, este dorinta de a se impartasi cu lucruri sufletesti prea inalte. In loc sa povestesti, pur si simplu incearca sa aduci bunatate oamenilor.

6. Al saselea lucru despre care ar trebui sa taci sunt discutiile despre conflicte personale, situatii familiare etc. Familia va fi mai puternica, daca despre problemele ei, vei sti doar tu.

7. Al saptelea lucru despre care trebuie sa taci, sunt discutii negative despre altii, de tipul ca cineva a venit cu pantofii murdari, sau alte barfe.