Se limpezesc apele pentru zodii: Horoscop weekend 15 -17 februarie 2019.

Toate zodiile vor primi vești extrem de importante și sfaturi pe care trebuie să le asculte.

Dacă unele zodii trebuie să își petreacă timpul cu prietenii, altele ar trebui să aibă mare grijă la persoanele din jur.

Berbec

Moment de inspiratie si de curaj pentru voi: va rupeti cumva de trecut, lasati deoparte nerealizari sau regrete, va pregatiti pentru viitor. Planuri ambitioase legate de o casa, de un teren pe care vreti sa construiti locuinta familiei voastre.

Ambitii si ganduri mari pentru viitor, pe care vreti sa le puneti in aplicare inca de la inceputul anului.

O perioada plina de activitate pentru voi, cautati sa impacati teoria cu practica, sa va perfectionati intr-un fel oarecare, sa va usurati munca de zi cu zi.

Taur

De felul vostru stabili in conceptiile voastre si perseverenti, aveti acum ocazia sa reveniti ori sa reflectati asupra unor principii de viata ale voastre, mai ales ca sunteti stimulati de exemple din jurul vostru ori poate chiar de experiente personale traite in ultima perioada.

Entuziasm, pofta de viata, vreti sa lasati in urma amaraciuni, suparari, nereusite si sa priviti spre viitor.

Aflati lucruri interesante dintr-un domeniu de mare interes pentru voi acum, descoperiti o latura nebanuita a unui prieten, a unui cunoscut.

Gemeni

O fi venit timpul sa intoarceti un favor, nu vreti sa lasati pe cineva aflat la greu si poate chiar umblati la pusculita.

E momentul potrivit sa faceti un pas inapoi, sa priviti lucrurile la rece si sa refaceti niste calcule sau estimari legate de un proiect destul de ambitios.

Se poate sa se fi acumulat oboseala, sa va resimtiti dupa perioada sarbatorilor. Gandurile va sunt indreptate spre diverse restante ori spre proiecte de viitor, insa s-ar bucura toata familia sa faceti un program comun, sa mergeti la diverse evenimente.

Rac

Veti avea parte de o discutie fata in fata, care va va ajuta sa va cunoasteti mai bine, sa descoperiti niste calitati nebanuite ale interlocutorului.

Gand la gand cu bucurie, se poate sa primiti un telefon din partea cuiva cu care simtiti ca aveti ceva de explicat: o vorba, un gest, sa nu ramana vreunul suparat.

Invitatie sa iesiti in grup, sa participati la un eveniment, are cineva o surpriza pentru voi.

Leu

Preocupare pentru sanatate: veti lua initiativa unui program de activitati fizice sau de miscare in doi.

Daca nu primiti raspunsul dorit, veti incepe si pe cont propriu, iar rezultatele care se vor vedea in timp asupra tonusului si siluetei voastre poate il vor convinge si pe celalalt.

Se pare ca toata lumea se ”bazeaza” pe voi, iar voi nu va vedeti capul de treburi. O buna perioada sa ii aveti alaturi de voi la diverse treburi pe cei mai mici, sa invete ce se face, cum se face, sa le observati inclinatii si talente.

Fecioara

Momente de mare deschidere sufleteasca: va spuneti multe si importante din trecutul vostru.

Ar vrea copiii sau nepotii sa va luati la intrecere pe o partie de schi ori intr-o alta activitate in care ei cred ca toate sansele sunt de partea lor.

O perioada de neuitat pentru cei aflati in perioada de inceput a unei relatii. Bucurie din partea copiilor sa va povesteasca, sa se joace cu vo.

Balanta

Petreceti niste ore linistite si placute alaturi de prieteni cu care va simtiti ca in familie, va amintiti cantece sau nazdravanii de alta data.

Veti sta pe ganduri in ceea ce priveste o achizitie destul de costisitoare, dar care ar insemna mult pentru sufletul si pentru gustul vostru.

In aceste zile, vi se pare ca nicaieri nu este mai bine ca acasa. Dar pentru voi nu ar fi nicio suparare daca s-ar reedita o petrecere, sa va bucurati cu cei care va sunt alaturi la bine si la rau.

Scorpion

O surpriza pentru voi: sunteti asaltati de propuneri, de insistentele cuiva, veti sta pe ganduri ca sa va convingeti ca nu este vorba despre o gluma sau un proiect efemer.

Incearca cineva sa va castige increderea, sa va recastige dragostea daca cumva v-a gresit in trecut.

Vesti, observatii si constatari interesante: veti avea la ce sa va ganditi inainte de a lua o decizie importanta pentru voi.

Va face placere sa stati la taclale cu prieteni, fata in fata sau online, aflati un titlu sau un autor valoros care se pliaza pe interesele voastre actuale.

Sagetator

Va tachineaza cineva, pune la incercare calitati ale voastre sau chiar un angajament pe care vi l-ati luat recent.

Chestiuni financiare ar putea fi de actualitate pentru voi acum si ar fi bine sa va consultati cu partenerul asupra unei investitii sau accesarii unui credit.

Primiti complimente, vi se solicita sprijinul, pune cineva pret pe capacitatea voastra de a trage concluzii tinand cont de unele aspecte mai putin evidente.

Investiti in dezvoltarea copiilor vostri: pentru un sport de sezon, pentru clubul de dans ori pentru un cerc muzical.

Capricorn

Se poate sa aratati ingaduinta intr-o situatie care altadata vi s-ar fi parut de neimaginat, ori poate gasiti forma potrivita prin care sa puneti la indoiala conceptii si idei ale altora.

Salutari, felicitari, ganduri bune de la cineva aflat departe de voi, chiar daca nu este aniversarea voastra si nici nu sunteti printre sarbatoritii zilei de maine. Ati putea primi o oferta neasteptata pentru care nu aveti prea mult timp de gandire.

Varsator

Posibil moment de neincredere, de deruta; va frecati la ochi, refaceti niste calcule ca sa vedeti daca lucrurile pot fi adevarate.

La fel de bine, se poate sa dati timpul inapoi si sa va impacati cu voi insiva: sa acceptati o decizie a voastra si urmarile acesteia.

O invitatie sa iesiti in oras, la un restaurant, ar avea cineva sa va spuna ceva frumos sau important.

Va impresioneaza o veste, un exemplu, o stire si se va reflecta acest lucru in deciziile pe care le luati.

Pesti

Sunteti cumva in lumina reflectoarelor si veti lua grosul aplauzelor sau al aprecierilor, insa nu veti ezita sa ii mentionati pe cei care v-au fost de ajutor.

Pentru cei mai tineri se pune problema unui sprijin consistent din partea parintilor pentru un proiect important, un vis al lor.

Reveniti asupra unor idei sau planuri mai vechi, se poate sa gasiti acum calea spre un succes, spre progres. Se poate sa se umple casa, sa onoreze o invitatie mai veche prieteni buni sau rude si sa petreceti de minune.