Scorpionul – Unul dintre cele mai importante semne din zodiac supranumit si “ingerul ce danseaza in noapte”

Lumineaza noaptea si da lumii o noua perceptie in situatii de criza. Adancimea perceptiei si capacitatea de a fi cinstiti este evidenta pentru toata lumea cu care sunt contactati. In interiorul adanc, exista o forta puternica.

Dar este inconjurat de rani si cicatrici din trecut. Prin el trece un ocean de emotii, intelegand durerea ca nimeni altcineva.

Scorpionul – este un semn legat de suferinta oamenilor. In ciuda intunericului care-l inconjoara,

Scorpionul va gasi intotdeauna o modalitate de a iesi la lumina si a incepe totul de la inceput. Simbolul initial al Scorpionului este Sarpele, ce semnifica reinnoire si renastere.

La fel ca si sarpele, Scorpionul isi arunca pielea in diferite perioade ale vietii, subconstient dorind sa se reinnoiasca.

Scorpionul are capacitatea de a descurca bine in toate, pentru ca are vointa, rabdare, perseverenta si capacitatea de a intelege rapid si corect esenta lucrurilor.

Indiferent de situatie, Scorpionul va gasi intotdeauna o modalitate de a se pune din nou pe picioare. Acesta are o putere inegalabila si atasament emotional.

Fiind un semn de apa, impreuna cu Pestii si Racii, Scorpionul e legat de partea sensibila a vietii. Este plin de compasiune si grija, insa e predispus la suferinta, durere si singuratate. Spre deosebire de Pesti si Raci, el este mai dur in situatiile extreme.

Articolul continuă după reclame

Scorpionul merge acolo unde altii pur si simplu nu pot ajunge. Simte oamenii si stie adevarul „murdar“ pe care multi incearca sa-l ascunda. Instinctiv, accepta partea intunecata a tuturor, pentru ca intelege ca aceasta este o parte integranta a firii omenesti.

Scorpionul va gasi intotdeauna o modalitate de a-si pastra secretele, insa dupa ce te va alege, nu va mai avea secrete. Intotdeauna reuseste sa afle totul, asa ca nu vei putea ascunde ceva de acest nativ. Incercarea de a-l insela este imposibila.

Oamenii din acest semn zodiacal de multe ori lucreaza in domeniul sanatatii, inclusiv consilierea si terapia psihologica, pentru ca ei pot cunoaste profunzimea personalitatii umane. Sunt cei mai buni psihologi.

Cand vine vorba de relatii, Scorpionul iti va schimba ideile despre tine pentru totdeauna. Legatura pe care o veti crea, te va face mai constient si te va ajuta sa vezi lucrurile mai profund.

Fiind obiectul pasiunii lui, vei simti control, gelozie si posesie. Dar, pe de alta parte, Scorpionul e atasat emotional si fidel partenerului.

Are capacitatea de a intelege oamenii pe care ii iubeste la cel mai profund nivel. Scorpionul – un semn singuratic care ravneste la o legatura apropiata. Poate fi precaut si discriminatoriu, pentru ca vede ceea ce nu vad altii. In final, putini alesi vor intra in lumea lui