2019: Un an greu pentru trei zodii. Cine sunt ghinioniștii zodiacului

Anul 2019 este un an dificil pentru trei zodii. Despărțiri, neînțelegeri, probleme la locul de muncă, toate acestea vor cădea pe capul acestor ghinioniști ale horoscopului.

Iată care sunt aceste zodii:

Taur

Situaţiile conflictuale apar una după altă. Nici nu apuci să ieşi dintr-o dispută că intri într-alta.

Va fi dificil în anul care vine să îţi susţii punctele de vedere. Îţi va lipsi de multe ori diplomaţia, ceea ce îţi va îngreuna şi mai mult relaţiile cu cei din jur.

Evita poveştile de amor în lunile iunie şi iulie. Nu sunt deloc potrivite pentru o relaţie sentimentală, întrucât riscul să te despărţi la scurt timp este major.

Fecioara

Îţi va lipsi altruismul, puterea de înţelegere a celor din jur, care te vor vedea drept o persoană foarte egoistă.

Trebuie să fii foarte atentă să nu faci greşeli la locul de muncă pentru a evita neînţelegerile. Prima jumătate a anului este caracterizată şi de un amestec derutant de perioade bune şi neplăcute în dragoste.

Apar neînţelegeri din cauza banilor, dar şi un sentiment puternic de posesivitate din partea partenerului. Dacă eşti singură, te simţi confuză şi nu prea ştii cum vrei să se petreacă lucrurile.

Balanţă:

Unele persoane şi chiar unele lucruri te ţin pe loc din evoluţia ta.

Viaţă ţi se poate complică după ce prin preajma apare o fosta iubire care îşi revendică dreptul, statutul, iar tu nu ştii ce să faci că să o îndepărtezi.

Dacă eşti singură, vei caută iubirea în special în mai şi în iunie, dar fără mare succes.

Sunt chiar şanse să suferi mult la acest capitol. La job vei avea de muncit din greu, iar eforturile tale nu se vor bucură de aprecieri pe măsură. Iar cu banii, abia te descurci de la o lună la alta