Replici acide între Monica Pop şi Carmen Harra. “Sunt sefa clinicii, nu am nicio obligatie”

Carmen Hara si Monica Pop au avut in urma cu cateva zile o neintelegere, insa aceasta s-a transformat intr-un scandal de proportii.

Carmen Harra a vrut sa isi faca un control medical la clinica unde lucreaza Monica Pop si de aici pana la dezastru n-a mai fost mult. Carmen Harra a intarziat la consult si Monica Pop a fost deranjata de faptul ca nu a fost anuntata de schimbarea de program.

Monica Pop a recurs la mediul virtual pentru a-si spune ofurile. “E vorba de faptul că mi-a scris un bărbat că e “managerul” doamnei Carmen Harra si că vrea o programare. NU EA Consider cel puţin nepoliticos. Eu, cand am nevoie de cineva, nu pun niciodată secretara, vorbesc personal. (…) Nu a venit. Si nici nu a scris vreun mesaj să întrebe daca mai pot veni.

In conditiile in care la ora 13 aveam altă programare. Pe la 13 si 15 a sunat domnul să spuna ca au întirziat din cauza unei şedinţe. Acum spune ca din cauza ploii.

Ploaia a durat putin si atat doamna (celebră) programată la 12 cat si programarea de la 13 (din provincie) au venit la timp. Si pentru ei a plouat…

Reamintesc că sunt şefa clinicii că nu e policlinică la noi ci un spital si că nu am nici o obligaţie să fac consultaţii de acest gen. E un spital chirurgical de stat, nu o policlinică şi, cu toate astea am programat-o în ziua următoare.”

Pe pagina ei au curs mesajele de incurajare. “Nu aveti de ce va necaji” , “Ce-mi place de dumneavoastra. Va imbratisez. Punctualitatea este o chestiune de respect”, i-au trasnmis doua persoane medicului Monica Pop.

Pe pagina lui Carmen Harra lucrurile au stat altfel. “Nu conteaza decat ca doamna ‘profesor doctor universitar’, sef de spital, mare somitate a medicinei romanesti, injura fara niciun motiv pe cineva, oricine ar fi fost, care a venit doar pentru ajutor medical si care nu a apucat sa ii intoarca vorba cu ceva”, a scris Harra. Si ea a primit mesaje de sustinere din partea fanilor ei.