Regina Elisabeta a II-a are trei reguli pe care vrea ca toata familia regala sa le respecte de Craciun, aceasta fiind sarbatoarea ei preferata.

Craciunul este cea mai asteptata sarbatoare a anului in intrega lume si nici membrii familiei regale nu fac exceptie de la aceasta regula.

Acesta reprezinta un adevarat motiv de bucurie la palatul Buckingham , iar regina le-a impus tuturor membrilor familiei regale trei reguli pe care le vrea respectate cu sfintenie si de la care nimeni nu poate sa faca rabat.

Nimeni nu deschide darurile de Craciun fara aprobarea printului consort Philip. Se pare ca doar micul print George reuseste sa mai traga cu ochiul si sa-si desfaca inainte de Craciun cadoul, fapt pentru care anul acesta este pedepsit.

In al doilea rand, toti membrii familiei regale trebuie sa lase cadourile sub brad fara ca cineva sa-i vada, iar cu cat cadoul este mai ieftin, cu atat mai bine.

Membrii familiei regale trebuie sa se cantareasca inainte de ospatul de Craciun

Iar cea de-a treia regula a reginei este una mai ciudata. Majestatea SA le cere membrilor familiei regale sa se cantareasca inainte si dupa masa de Craciun.

Ei trebuie sa se cantareasca inainte si dupa ce s-au ospatat la masa de Craciun, iar acest lucru trebuie sa demonstreze ca s-au simtit bine si le-a placut mancarea.

Mai mult de atat, in familia regala mai exista cateva traditii ce sunt respectate doar de barbati. Mai exact, printii William si Harry joaca in fiecare an, in ziua de Ajun, un meci de fotbal cu angajatii de la Sandringham, iar in a doua zi de Craciun acestia merg la vanatoare.