Răspunsul lui Ionuţ de la Exatlon, după ce Vladimir Drăghia s-a oferit să-i plătească nunta. “Nu am nevoie de nimic din partea lui”

Răspunsul lui Ionuţ de la Exatlon, după ce Vladimir Drăghia s-a oferit să-i plătească nunta a venit la aproape o săptămână de la încheierea competiţiei din Republica Dominicană. Surprinzător, “Războinicul” a refuzat propunerea “Faimosului”.

Vladimir Drăghia a fost desemnat câştigătorul Exatlon 2018, în finala care a avut loc pe 23 mai. În timpul finalei, Vladimir a spus că, în cazul în care va câştiga, va dona banii unei fundaţii care se ocupă de copiii bolnavi de cancer.

De cealaltă parte, vizibil marcat de faptul că a pierdut finala, Ionuţ “Războinicul” a spus că, dacă ar fi câştigat, ar fi folosit banii pentru a face nunta cu Nella.

Vladimir s-a oferit să-l ajute financiar pe colegul său din finală. “Eu mă ocup de toate cheltuielile de nuntă. Îți promit că o să mă ocup de tot. Vorbesc foarte serios. (…) Este o promisiune”, i-a spus Vladimir lui Ionuț.

La aproape o săptămână de la această promisiune a lui Vladimir, a venit şi răspsunul lui Ionuţ. Unul surprinzător.

Într-un LIVE pe Facebook, cel poreclit “Jaguarul” a fost întrebat de nuntă şi de promisiunea pe care i-a făcut-o Vladimir. Ionuţ a răspuns ferm şi a spus că nu are nevoie de nimic din partea “Faimosului” care a câştigat competiţia.

“Nu am nevoie de nimic din partea lui. Chiar n-am nevoie. Nu aş accepta niciodată aşa ceva din partea nimănui”, a spus Ionuţ, potrivit wowbiz.ro.

“Cu siguranţă ne putem face şi singuri nunta”, a spus Nella, soţia “Jaguarului”.

Ultimii concurenţi de la Exatlon, Vladimir, Ionuţ, Ştefan, Alex şi Roxana, s-au întors luni dimineaţă în România.