Mirabela Dauer despre starea sa de sănătate: „Acuzam o oboseală și o tuse… Dumnezeu m-a trimis la analize”

Mirabela Dauer este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi. Artista a fost invitată în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars, unde a povestit pe larg despre felul în care a reușit să treacă peste problemele de sănătate.

Cântăreața a vorbit cu sinceritate despre perioada grea din viața ei, în care s-a confruntat cu mai multe probleme serioase de sănătate.

Mirabela Dauer a mărturisit cum a fost momentul în care s-a dus la analize.

„Nu m-a durut nimic, nu am suferit. Acuzam o simplă oboseală şi o tuse. Când am venit din Israel, am mers să fac analizele. Dacă nu mă duceam, nu se afla.

După acest episod, eu am spus tuturor: «Mergeţi şi faceţi controale!» Eu îmi fac analize de două ori pe an. O dată pe an sau la un an şi jumătate, îţi faci un CT.

Eu, dacă nu mă duceam să fac CT-ul ăsta… Cum îţi faci mamografie, cum te duci la control peste tot, îşi faci un computer tomograf o dată la un an sau un an şi jumătate! Care e problema? Eu nu mai făcusem CT de un an şi jumătate…

Dumnezeu m-a trimis la analize și tocmai de-asta am știut întotdeauna că voi fi bine. Nu mi-am făcut griji nici măcar o clipă. Eu consider un lucru: atât timp cât nu faci rău nimănui, Dumnezeu te iubește. Cred că fiecare primește ce sădește.

Eu merit să fiu iubită, pentru că sunt un om bun. Și n-am să mint niciodată și n-am să înșel niciodată. Mi-am cunoscut în ultima perioadă prietenii adevărați, cei care au stat alături de mine. Oameni cărora le pasă de mine, asta vreau eu, atât.

Una dintre prietenele mele a avut grijă de mine, a stat cu mine în rezervă. Am câțiva oameni care mă ajută”, a mărturisit Mirabela Dauer în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars.