Prognoza meteo pentru weekendul 3-5 mai! Anunţul ANM

Agentia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo valabila pentru weekendul 3-5 mai! Astfel, aflam ca vineri valorile termice vor continua sa creasca usor, astfel incat vremea va deveni calda in sud si sud-est si apropiata de normalul termic in restul tarii.

Meteorologii au anuntat cum va fi vremea in weekendul 3-5 mai

Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse si descarcari electrice, cu precadere in cursul dupa-amiezii si al noptii, local in vest, nord, centru si la munte si izolat in restul teritoriului. Vantul va sufla moderat, cu intensificari ziua in regiunile vestice si nord-vestice si partial in cele centrale, precum si pe crestele montane.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 17 si 26 de grade, valorile mai ridicate fiind in Lunca Dunarii, iar cele minime vor fi cuprinse intre 3 si 14 grade Celsius.

Vremea in Bucuresti, vineri 3 mai

Vremea va deveni calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 25 de grade, iar cea minima va fi de 9…11 grade, potrivit fanatik.ro

Cum va fi vremea sambata, 4 mai

Vremea va fi instabila, iar regimul termic caracterizat de valori usor mai ridicate decat cele specifice datei in sud-est si apropiate de acestea in restul teritoriului.

Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse si descarcari electrice in a doua parte a zilei si in orele serii local in zonele de deal si munte si pe arii mai restranse in restul tarii, cu o probabilitate mai mare in nord, nord-vest si in centru.

Noaptea, manifestari de instabilitate atmosferica se vor semnala local in regiunile din jumatatea vestica a teritoriului si pe spatii mai mici in restul zonelor.

Vantul va sufla usor si moderat, cu unele intensificari la munte si in sud-est, dar de scurta durata si in timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor incadra in general intre 17 si 26 de grade, cu cele mai ridicate valori in Muntenia si in sudul Moldovei, iar cele minime vor fi cuprinse intre 6 si 13 grade.

Vremea in Bucuresti, 4 mai

Cerul va fi variabil, cu innorari temporare dupa-amiaza si seara cand vor fi posibile ploi de scurta durata. Vantul va sufla usor si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 24 de grade, iar cea minima va fi de 10…12 grade.

Vreme instabila duminica, 5 mai

Vremea se va mentine instabila si se va raci fata de ziua anterioara in vest, nord-vest si in centru. Cerul va avea innorari, iar local si temporar vor fi averse, posibil asociate cu descarcari electrice in majoritatea regiunilor.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in prima parte a intervalului in est si sud-est, dar de scurta durata si in timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor incadra intre 15 si 25 de grade, iar cele minime intre 6 si 13 grade.

In Bucuresti va ploua duminica, 5 mai

Cerul va avea innorari si in special in prima parte a zilei vor fi ploi de scurta durata posibil asociate cu descarcari electrice. Vantul va sufla usor si moderat. Temperatura maxima va fi de 22…23 de grade, iar cea minima de 11….12 grade.