Prima poza cu fetita Gabrielei Cristea! Iris este absolut superba

Vedeta a impartasit cu fanii prima poza cu micuta Iris, iar asteptarea a meritat.

Prima poza cu fetita Gabrielei Cristea. Gabriela Cristea a facut un pictorial pentru revista VIVA!, impreuna cu sotul sau, Tavi Clonda, si cu cele doua fetita, Victoria si Iris, ocazie cu care Gabriela a dezvaluit chipul micutei sale pentru prima oara.

In interviul acordat revistei VIVA! preznetatoarea TV a vorbit despre viata ei cu doi copii si cum acestia au schimbat-o. Vedeta este extrem de fericita si mai presus de toate, implinita.

„Experiența de mamă nu se compară cu absolut nimic, este o experiență nouă pentru care tu crezi că ești pregătit, dar, de fapt, niciodată nu ești suficient de pregătit. Iar experiența cu doi copii este una despre care aș putea să vorbesc cinci zile de aici înainte.

Articolul continuă după reclame

Nu e ușor, e chiar destul de complicat, pentru că una plânge, cealaltă vrea de mâncare, una doarme, cealaltă vrea joacă, și așa mai departe, dar important este că, la sfârșitul zilei, ești foarte mulțumit când te duci și le pupi pe amândouă pe frunte, când le vezi că dorm și când, în sfârșit, ai timp pentru tine.

Nu mai este chiar atât de complicat la al doilea copil, față de cum a fost la primul, pentru că mi-au dispărut temerile, mi-au dispărut multe dintre angoase (nu chiar toate, completează și Tavi).

Iar ajunsul la spital când ai un copil nou-născut sau mititel face parte din cotidian. Nici răcelile și nici faptul că a făcut un pic de febră nu ne mai sperie atât de tare cât ne-au speriat prima dată la Victoria” a spus Gabriela Cristea