Prognoza meteo pentru 17 aprilie 2019. Meteorologii anunta schimbari importante

Vremea va rămâne rece până la finalul săptămânii, dar în weekend ploile vor deveni tot puţine.

Vremea va continua să fie mai rece faţă de cea normală în toată ţara. Miercuri, temperaturile nu vor trece de 16 grade Celsius pe nicăieri. În plus, va mai ninge în masivele estice şi nordice, iar în vestul, nordul şi centrul ţării, vor fi predominant ploi.

Prognoza meteo pentru București

În Capitală, temporar va ploua slab, iar vântul va avea intensificări uşoare. Maximele vor fi de 13-14 grade Celsius, iar presiunea aerului va tinde spre valori confortabile.

Până la sfârşitul acestei săptămâni, temperaturile vor varia cu 2-3 grade de la o zi la alta în Bucureşti, dar nu vor ajunge la valorile potrivite acestei perioade. Norii vor mai aduce ploi trecătoare în special joi şi vineri.

Prognoza meteo pe patru zile

Vremea se va mai încălzi puţin în zilele următoare doar în regiunile vestice. Acolo, maximele vor ajunge la 19 grade Celsius, dar în rest vor fi temperaturi modeste.

În plus, va ploua pe suprafeţe extinse din sudul, estul şi centrul ţării, iar la munte vor fi ninsori şi lapoviţă. Tot în acele zone, vântul va fi activ. De sâmbătă, precipitaţiile vor deveni puţine, dar vremea va fi rece.

Prognoza meteo pentru zona de munte

La munte, iarna încă mai persistă la altitudini mari. Va ninge şi va bate vântul în următoarele două-trei zile în Carpaţii Orientali şi pe crestele Carpaţiilor Meridionali. Precipitaţiile vor fi mai rare în weekend, dar va continua să fie frig.