Prognoza meteo: Ce fenomene se anunţă în saptamana 29 octombrie – 5 noiembrie

Meteorologii ANM au actualizat prognoza meteo pentru săptămâna viitoare 29 octombrie – 5 noiembrie. Vremea se anunță deosebit de caldă în România.

Prognoza meteo ANM Săptămâna 29 octombrie – 05 noiembrie

Temperatura aerului va avea valori semnificativ mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână în toate regiunile.

Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de normele climatologice ale săptămânii local în regiunile vestice și nord-vestice și vor fi în general deficitare în rest.

Prognoza meteo ANM Săptămâna 29 octombrie – 05 noiembrie la București

Prognoza meteo 29 octombrie – 5 noiembrie. Vremea săptămâna viitoare la București aduce temperaturi maxime de până la 24 grade Celsius/ Minimele termice de săptămâna viitoare vor coborî pe timpul nopții până la 5 grade Celsius. Cerul se menține parțial noros în timpul zilei, toată săptămâna, iar nopțile vor fi senine. Nu sunt anunțate ploi și nu vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo ANM Săptămâna 29 octombrie – 05 noiembrie la munte

Prognoza meteo 29 octombrie – 5 noiembrie. La munte, vremea va fi deosebit de frumoasă, iar soarele își va face apriția. Temperaturi maxime ating 23 grade Celsius, iar minimele 1 grad Celsius (în ultima zi de prognoză). În restul zilelor, cerul va fi parțial noros, atât ziua, cât și pe timpul nopții. Ceața își va face apariția în ultima zi de prognoză.

Prognoza meteo ANM Săptămâna 29 octombrie – 05 noiembrie Banat

Variațiile minimelor termice vor fi similare cu cele ale maximelor. Acestea vor fi în scădere de la medii de 7…8 grade, la valori în jurul a 3 grade la mijlocul primei săptămâni, iar până în data de 28 octombrie vor crește din nou până la medii de 10…11 grade.

În a doua săptămână, temperaturile nocturne vor scădea până la valori medii de 6…7 grade. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată până în data de 25 octombrie și în intervalul 28-31 octombrie

Prognoza meteo ANM Săptămâna 29 octombrie – 05 noiembrie Crișana

În a doua jumătate a intervalului, temperatura aerului va avea tendința de scădere până la medii ale valorilor maxime diurne de 15…16 grade și ale valorilor minime nocturne în jurul a 6 grade.

Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată până la mijlocul primei săptămâni și în intervalul 28-31 octombrie

Prognoza meteo ANM Săptămâna 29 octombrie – 05 noiembrie Transilvania

Minimele termice vor fi în scădere de la medii de 5…6 grade, la valori de -1…0 grade la mijlocul primei săptămâni, iar până în data de 28 octombrie vor fi din nou în creștere până la medii de 5…6 grade.

În a doua săptămână, temperaturile minime nocturne vor scădea până la valori medii de 3…4 grade. Probabilitatea de ploaie va fi ridicată până în data de 26 octombrie, dar și în cea de-a doua săptămână, cu precădere în jurul datei de 30 octombrie.

Prognoza meteo ANM Săptămâna 29 octombrie – 05 noiembrie Maramureș

În cea de-a doua săptămână, temperatura aerului va fi din nou în scădere până la medii ale valorilor maxime diurne în jurul a 15 grade și ale valorilor minime nocturne de 4…5 grade.

Probabilitatea de ploaie se menține pe tot parcursul intervalului, dar va fi mai ridicată până la jumătatea primei săptămâni și în zilele de 30 și 31 octombrie.

Prognoza meteo ANM Săptămâna 29 octombrie – 05 noiembrie Moldova

În a doua săptămână, temperaturile nocturne vor fi în scădere treptată spre medii regionale în jurul a 6 grade. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată în jurul datei de 24 octombrie și în zilele de 30 și 31 octombrie.

Prognoza meteo ANM Săptămâna 29 octombrie – 05 noiembrie Dobrogea

e. În a doua jumătate a intervalului, regimul termic va marca o scădere până la o medie a valorilor diurne de 15…16 grade și a celor nocturne în jurul a 9 grade. Probabilitatea de ploaie va fi ridicată în zilele de 24, 30 și 31 octombrie.

Prognoza meteo ANM Săptămâna 29 octombrie – 05 noiembrie Muntenia

Până la sfârșitul perioadei de prognoză temperaturile minime nocturne vor fi în scădere până la valori medii regionale în jurul a 7 grade.

Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată în jurul datei de 24 octombrie, precum și în cea de a doua săptămână, în zilele 30 și 31 octombrie.

Prognoza meteo ANM Săptămâna 29 octombrie – 05 noiembrie Oltenia

Între 1 și 4 noiembrie temperaturile minime vor fi în scădere ușoară până la o medie de 6 grade. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată în data de 24 octombrie, precum și în a doua săptămână de prognoza, mai ales în jurul datei de 30 octombrie.