Principalele cauze ale stresului, specifice fiecărui semn zodiacal

Fiecare semn zodiacal este influențat negativ de un anume factor. Un factor care îi va tulbura liniște și îl va stresa.

Unele din cauzele stresului pot fi banii, iubirea, aspectul fizic sau problemele la serviciu. Dar fiecare zodie este susceptibilă în mod deosebit doar la câteva din ele.

1. Berbec

Berbecul își iese din minți atunci când nu poate obține ceea ce vrea. Acest semn zodiacal nu poate să își controleze emoțiile, de aceea va reacționa violent la orice eveniment tensionat. Berbecul nu știe să fie răbdător, de aceea dacă va dori un lucru, și-l va dori imediat.

2. Taur

Taurul își imaginează întotdeauna cele mai rele scenarii care vor avea loc dacă el nu va avea destule informații să le facă față dificultăților. În acest sens au o imaginație foarte bogată. Când e stresat, Taurul simte nevoia să se relaxeze într-un local.

3. Gemeni

Cea mai stresantă situație pentru Gemeni este atunci când trebuie să ia o decizie. Ei vor analiza minuțios o mulțime de variante, dar tot nu vor reuși să hotărască ceva. Pe lângă acest fapt, ei se simt copleșiți de presiunea din jur de a da un răspuns și de aceea devin anxioși.

4. Rac

Racului nu îi place să se afle mult timp departe de casă. Când nu este cu familia, el se simte iritat și nerăbdător. Racul este un familist autentic, de aceea pentru el este extrem de neplăcut să iasă din această zona a confortului.

5. Leu

Leul poate fi binevoitor și bun la suflet, dar el nu suportă când este contrazis. El se stresează când trebuie să discute o problemă cu cineva, întrucât pe de o parte el vrea să rămână cu o imagine de om bun, iar pe de altă parte ar vrea să îl distrugă prin argumente pe oponent.

6. Fecioara

Fecioara vrea ca întotdeauna ultimul cuvânt să rămână după ea, ca să poată să își mențină o imagine demnă. Iar dacă acest lucru nu se întâmplă, ea devine extrem de stresată. Fecioara va fi fericită dacă va reuși să ofere lecții de morală altei persoane, iar dacă ea o va ignora, zodia Fecioară își va căuta o nouă victimă.

7. Balanța

Cea mai stresantă situație pentru Balanță este conflictul. Ea va fi în stare să mintă și să disimuleze, doar să evite o ceartă.

8. Scorpion

Pentru Scorpion este foarte important ca el să fie apreciat de cei din jur. Dacă îi vei spune unei femei Scorpion că ea e drăguță, ea va petrece restul zilei întrebându-se de cei nu i-ai spus că e extraordinară. Îți poate părea incredibil, dar o remarcă atât de mică poate cu adevărat să deprime un Scorpion.

9. Săgetător

Săgetătorul nu suportă atunci când ceea ce spune el este pus la dubiu. El se consideră atotștiutor. Săgetătorul este talentat și creativ, dar niciodată nu va accepta remarci negative în adresa lui. Problema acestei zodii: este foarte vulnerabilă față de critică.

10. Capricorn

Cel mai mult Capricornul se stresează atunci când alte persoane încearcă să-i ascundă ceva. El trebuie întotdeauna să fie informat despre ce se întâmplă în jurul lui și nu va suporta să fie mințit.

11. Vărsător

Pe Vărsător cel mai mult îl sperie insuccesul. Vărsătorii des amână o anumită sarcină sau o fac foarte lent, deoarece nu au încredere în propriile forțe.

12. Pești

Peștii simt nevoia liniștii și calmității. Totul trebuie să fie în armonie. Când ceva nu merge conform așteptărilor, Peștii încep să se panicheze. Dezordinea este cel mai stresant factor.