Laura Cosoi a născut: actriţa a publicat prima imagine şi a dezvăluit numele bebeluşului

Laura Cosoi a născut primul său copil, anunţând vestea prin intermediul unei fotografii. Totodată, actriţa a dezvăluit şi numele bebeluşului.

Actriţa Laura Cosoi (36 de ani) şi omul de afaceri Cosmin Curticăpean (40 de ani) au devenit în această dimineaţă părinţii unei fetiţe. Actriţa a împărtăşit bucuria pe Facebook, unde a făcut publică o imagine şi a dezvăluit că micuţa se va numi Rita.

Actriţa a născut primul copil la doar câteva zile după ce familia şi prietenii i-au organizat o mică petrecere. „A fost un fel de «pre baby party», pentru că nu mi-am dorit o petrecere clasică de «baby shower».

Nici eu, nici Cosmin nu vrem că prietenii noştri să cheltuiască inutil pe tot felul de lucruri care, poate, nici nu ne vor folosi vreodată. Vom vedea treptat ce avem nevoie şi sunt convinsă că ne vom descurca.

Curtea casei noastre s-a umplut de flori şi lumânărele, de oameni fericiţi, de copii şi gânduri bune pentru cea mai mică dintre noi şi atât de aşteptată“, a povestit Laura Cosoi pe blogul personal.

După doi ani de relaţie, Laura Cosoi şi Cosmin Curticăpean s-au căsătorit în vara anului 2015

Pe timpul sarcinii Laura a luat în greutate doar câteva kilograme în plus, și a publicat mai multe articole pe blogul personal unde a precizat cum se simte în postura de viitoare mămică.

„Mi-am imaginat toate lucrurile diferite faţă de cum le trăiesc acum. Nu am avut absolut nici un fel de probleme.

Abia un kilogram am pus pe mine. Am văzut că femeile care nu au ajutor după aceea, au slăbit mai uşor. Ar putea fi o idee. Am avut primele două nopţi nedormite, îmi dă câte un brânci.

E foarte activă. Nu dorm mai mult, cred că sunt mai liniştită, nu ard atât de tare ca înainte, sunt mai aşezată. Mă organizez mult mai bine. Ne-am gândit la nume. Vor fi două nume.

Nu am avut altă variantă, am ales din start amândoi, nu e un nume nemaiîntâlnit, aş putea spune că e destul de comun. Şi la catolici sunt sfinţi. Sigur nu o să stea cu noi în cameră

Laura Cosoi ne-a mărturisit în ultima lună de sarcină că pregătea mai multe proiecte artistice și urmează să lanseze o carte nouă. „Am intrat în luna a noua de sarcină şi am o mulţime de proiecte. Dar să o luăm pe rând. În acest moment fac un serial cu 11 reţete – «Sarcina Zen by Apta Nutricia» – pentru perioada sarcinii.

Se va găsi online, pe canalul meu de YouTube, pe blog şi vom mai vedea pe unde. Este despre cum să ai grijă de sarcină. Nu spun neapărat ce trebuie să mănânci, ci ce am mâncat eu, pentru că mai sunt femei alergice la diverse produse sau cu intoleranţă la anumite mâncăruri sau alimente.

De curând am terminat şi «Cartea părului sănătos», cu fotografii prin care fetele vor învăţa să facă multe coafuri pentru diferite ocazii, cum ar fi balul de absolvire, petreceri sau alte evenimente. Cartea va fi lansată la sfârşitul lunii mai”, a declarat actrița.