Prin ce vor trece zodiile in ultima luna de iarna: Horoscop februarie 2019.

O lună cu aspecte pozitive pentru nativi, dar și cu unele negative. Previziunile astrologilor pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop februarie Berbec.

O luna dinamică, se tot reconfigurează anturajul, apăr oameni noi, idei noi, propuneri și multă activitate socială. E important să accepte invitații la diverse manifestări de grup, pentru că astfel pot descoperi oportunități de începere a unui propiect interesant dar și a unei relații amoroase, dacă îi interesează.

Berbecii însă trebuie să fie dispuși, în această luna, să renunțe uneori la punctele lor de vedere.

Horoscop februarie Taur.

Taurii au o luna cu multe aspect benefice, mai ales în plan relațional. Pot apărea surprize, li se aduc la cunoștință schimbări, unii Tauri sunt nevoiți să se reinventeze sau să găsească rapid soluții la o situație aparent fără ieșire.

Au multă creativitate în această luna și foarte multă disponibilitate de a iubi și a se deschide în relații cu oameni pe care-I îndrăgesc și de care le păsa.

Horoscop februarie Gemeni.

O luna interesantă, a cărei energie îi sprijină pe Gemeni să evolueze, să învețe ceva nou, să gândească dincolo de șabloanele sociale și dincolo de propriile limite. Au vise, dorințe, aspirații mari și e posibil chiar să se împlinească parte din ele.

În carieră, au parte de împliniri, apreciere și rezultate frumoase, inclusiv financiare, când sunt relaxați și urmăresc să facă din pasiune și bucurie lucrurile, nu din ambiție sau pentru a demonstra ceva cuiva.

Horoscop februarie Rac.

Prioritatea se pare că este, în această perioadă, pentru Răci, segmental financiar. Prin urmare, Răcii sunt cumva împinși de la spate să facă schimbări, sau schimbările sunt făcute sub presiunea umplerii paharului.

În orice caz, e o ocazie bună să acceseze niște fonduri, să se decidă să o ia într-o direcție riscantă dar mult mai avantajoasă pe termen lung. Racii sunt chemați să se bazeze mai mult pe ei și darurile lor, și mai puțin pe ideile și forțele altora.

Este o luna interesantă și la capitolul muncă și sănătate.

Horoscop februarie Leu.

O luna importantă pentru Lei. Aceste schimbări se adresează parteneriatelor, relației de cuplu, imaginii sociale, credibilității. Leii sunt pe trambulină acum și trebuie doar să fie atenți la aterizare.

În rest, mari șanse de progres, recunoaștere și succes, cu condiția să evite să facă prea multe valuri, ele oricum vor există. De muncit muncesc destul de mult și își iau sarcinile în serios, programându-și pașii de făcut și punând la punct strategia de lucru în cel mai mic detaliu.

Horoscop februarie Fecioară.

Pentru Fecioare, surprizele vizează zonă muncii și a carierei. E posibil fie să apăra schimbări care îi așează pe acești nativi pe un nou drum profesional, fie se implică într-un proiect inedit, cu oameni noi.

Fie schimbă echipă, condițiile de lucru, mijloacele, decorul etc. Schimbările sunt progresiste, așa că nu trebuie să se teamă de necunoscut ci să fie ceva mai deschiși la nou.

Horoscop februarie Balanță.

Balanțele se trezesc tot mai mult la viață și au parte de experiențe inedite, idei noi și năstrușnice pe care le pun rapid în aplicare, manifestări mai demonstrative în ce privește iubirea și devotamentul.

Unele Balanțe se îndrăgostesc sau ajung în preama copiilor ori le acordă mai multă atenție propriilor copii și au satisfacții prin ei, altele devin mai implicate în proiectele pe care le iubesc, creează mai mult, sunt mai inspirate.

Horoscop februarie Scorpion.

Chiar dacă vor fi scoși deseori din zonă de confort în această luna, deci va fi nevoie să strângă din dinți și să se adapteze, e o perioadă excelentă pentru Scorpioni, din multe puncte de vedere.

În special în ce privește dragostea și căsătoria, acești nativi au parte acum de experiențe frumoase. Scorpionii sunt puși pe treabă și pe câștig.

Să fie totuși prudenți când semeneaza acte sau fac tranzacții semnificative, întrucât există riscul de a se păcăli. De asemenea, să evite pe cât posibil cheluielile.

Horoscop februarie Săgetător.

Multă energie, determinare, magnetism, inițiativă în februarie, grație planetei Marte care traversează acum Săgetătorul. Așadar, acum e momentul pentru acțiuni curajoase, pentru proiecte care așteptau cuminți un semnal, pentru a face un pas înainte.

Au parte de înțelegere în familie și de o oarecare armonie și empatie, mai ales când au nevoie de sprijin. Cu muncă și banii, stau bine, însă nu trebuie să se aștepte că va cădea ceva din cer, totul vine acum prin disciplină, efort și curaj.

Horoscop februarie Capricorn.

Banii reprezintă segmentul cel mai important pentru acești nativi, în luna februarie. Aici are loc o eclipsă și multe alte aspecte care îi motivează pe Capricorni să-și imbunateasca statusul financiar, să facă un salt fiind mai creativi și îndrăzneți.

Totuși, există elemente de noutate pe care nu le pot anticipa și la care va fi nevoie să se adapteze din mers, mai ales pe la jumătatea lunii.

Atunci e posibil să apăra schimbări care le schimbă perspectivă și cadrul. Să fie pregătiți pentru a creă pe loc o strategie de success.

Horoscop februarie Vărsător.

O perioadă pe placul Vărsătorilor, pentru că li se da apa la moară să creeze, să inoveze, să fie creativi și cu un pas înaintea tuturor, ba chiar înaintea vremurilor.

Acum Vărsătorii au parte de acel elan creator, de acea inspirație proaspătă după care tânjeau. Așadar, să nu ezite să se pună pe treabă, să-și noteze ideile și mai ales să le dea curs.

Horoscop februarie Pești.

Deși în primele două săptămâni Peștii ar putea să se simtă fie devitalizati, fie singuri și dezamăgiți, este doar o perioadă pe care ei ar trebui să o folosească pentru introspecție, odihnă, relaxare și îngrijire personală.

Le revine tonusul spre jumătatea lunii, iar optimismul va reveni și el totodată. Peștii încep din nou să se simtă utili, în formă și mai ales apreciați.

Marte se află în zonă carierei pe tot parcursul lunii, așa că le da acestor nativi un imbold puternic să iasă la rampă, să-și susțină ideile și cauza, să se implice mai mult pentru interesele lor.