Primele imagini cu Lavinia Pîrva, viitoare mamica. Artista radiază de fericire

Lavinia Pîrva radiază de fericire. Aceasta este însărcinată cu primul copil al ei și al lui Ștefan Bănică. Deși a ținut sarcina ascunsă, artista și-a arătat pentru prima dată burtica de gravidă în emisiunea Neatza de la Antena 1.

Frumoasa cântăreaă este însărcinată cu primul copil, iar sarcina se pare că este destul de avansată. Lavinia a ținut totul secret, iar cel care a făcut anunțul că vor deveni părinți a fost Ștefan Bănică. Artistul a făcut dezvăluit fericita veste pe scena Sălii Palatului, unde a susținut un concert.

Ea a mărturisit de mai multe ori că își dorește să devină mamă, iar acum visul i s-a împlinit și radiază de fericire. Lavinia a fost prezentă de Crăciun, în platoul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, aceasta fiind prima ei apariție de când s-a aflat că este însărcinată.

Deși a purtat o rochie neagră largă, asortată cu o geacă de piele roșie, se poate vedea că sarcina este destul de avansată și deja i se vede burtica de gravidă.

Ștefan Bănică a făcut anunțul în timpul unui concert

Lavinia și Ștefan au ținut totul secret până acum, deși în ultimele luni s-a tot zvonit că artista ar fi însărcinată. Cu toate acestea, cei doi nu au dat mai multe detalii legate despre sarcină, cert este că în luna octombrie, artista a fost surprinsă de paparazzi într-o clinică de fetilizare.

„Doamnelor şi domnilor, vă spun de fiecare dată: viaţa este frumoasă. Încercaţi să vă bucuraţi de ea, pentru că şi eu fac acelaşi lucru. Încerc.

Nu ştiu dacă îmi reuşeşte. Şi, pentru că astăzi este ziua fetiţei mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlineşte 11 ani. Iar Moş Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară şi am să spun astă seară. Şi faţă de colegii mei, nici ei nu ştiu.

Dumnezeu mă încearcă şi am să fiu tată pentru a treia oară“, a fost mesajul lui Ştefan Bănică pe scena Sălii Palatului.