Previziunile astrologilor pentru vara 2018: “Sunt prea multe astre retrograde și prea multe eclipse în vara aceasta pentru a fi o perioadă liniștită și relaxantă”

Toate zodiile vor avea de trecut prin diverse încercări grele, arată horoscopul verii 2018. Și fiecare trebuie să își cunoască bine interesele.

Marte, alături de Neptun retrograd, joacă un rol important în horoscopul verii 2018. În prima lună de vară, el amplifică energia astrelor, pasiunea lui Venus, dar și nevoia de cunoaştere şi de eliberare pe care o aduce Mercur. Din iulie, îşi încetineşte ritmul şi retrogradează, punând stavile în calea progresului în toate domeniile.

Dacă Jupiter construieşte, Marte dărâmă pentru a ne obliga să o luăm de la capăt, cu mai multă atenţie, fără greşeală, astfel încât să ne bucurăm de rezultate impecabile. Pe de altă parte, influenţa nestatornică a lui Mercur, astrul banilor, se va manifesta îndeosebi în plan economic, atât la nivel social, cât şi la nivel individual.

De aceea, sfatul astrelor de a face economii este binevenit pentru oricare dintre noi, mai săraci sau mai avuţi.

Berbec. Se împlinesc visurile intime

Dragostea este de partea nativilor Berbeci, iar cei care au o relație stabilă se vor bucura de împliniri mari în cuplu. Cei care sunt în căutarea iubirii, trebuie să fii foarte hotărâți să renunţe la burlăcie şi vor găsi un partener sau o parteneră pe măsură.

Pe de altă parte, vara aceasta poate aduce câştiguri financiare frumoase, dar Berbecii vor resimţi presiunea unor responsabilități mai dificile.

Taur. Vacanța trebuie să fie relaxantă!

Lunile iunie și iulie sunt perioadele cele mai bune pentru Tauri să caute un alt loc de muncă. Prima jumătate a verii este o perioadă generoasă în ceea ce priveşte cariera, mai ales avansarea în post pentru cei cu adevărat ambițioși.

În ceea ce priveşte banii, cei care au proiecte ambiţioase pentru luna august, ar fi bine să le amâne și să se bucure de un concediu cât mai simplu și relaxant. Pe parcursul verii, mulți Tauri vor avea probleme cu tensiunea arterială și nu vor fi rezolvate prea ușor.

Gemeni. Relația de cuplu, o prioritate

Vei avea alte priorităţi, alte domenii de interes, vei fi mai apropiată de rude și de prieteni și te vor ajuta să îți pui ideile în aplicare. Relația de cuplu şi confortul casei tale vor fi prioritare la început de vară.

Lunile iunie și iulie sunt cele mai potrivite pentru investiţii, cumpărături scumpe sau pentru vacanţe pe care nu ţi le-ai permis în alţi ani, dar august trebuie să fie o lună mai cumpătată, se arată în horoscopul verii 2018.

Rac. Este timpul să faci mai mult pentru tine!

În vara aceasta, vei cheltui sume bune să îţi înfrumuseţezi casa sau vei strânge bani pentru un avans de locuinţă nouă.

Toate schimbările pe care vrei să le faci vor aduce un plus de confort pentru tine și pentru copii. Anumite evenimente din august te vor determina să îți cauți un loc de muncă mai bun și să îți construiești o carieră mai solidă, care să îți aducă satisfacții.

Leu. Nu rata ofertele bune!

Vara aceasta, câştigurile vor fi aceleaşi ca la începutul anului, dar este posibil să apară necesitatea unui credit. Vei avea rate de plătit sau obligaţii către alte persoane şi nu vei reuşi să pui deoparte prea mulţi bani. Trebuie să fii prudentă și în călătorii sau în vacanțe, să alegi servicii de calitate, dar care să merite banii. Prețurile prea mari nu reflectă întotdeauna valoarea unui produs.

Fecioara. Astrele susțin proiectele personale

Iunie este una dintre cele mai dinamice luni ale anului. Luna nouă din Gemeni imprimă un ritm de viaţă alert, cu multe evenimente şi întâmplări frumoase.

Iar Venus ajunge în zodia ta din iulie și aduce o veste bună pentru viaţa de familie sau de cuplu. Dragostea capătă valenţe noi şi îţi dă curajul să pui în practică proiecte costisitoare. Peste vară, vei avea, totuşi, și o scurtă perioadă mai dificilă, în luna august, dar lucrurile se vor îndrepta curând.

Balanța. Vei profita de câștiguri bune!

În prima lună de vară este bogată în oportunităţi, oferte de muncă sau câştiguri. Vei fi norocoasă în sezonul cald, în pofida eclipselor care vor aduce câteva momente tensionate.

Luna august este destinată concediilor, aşa că poţi profita să te odihneşti și să te relaxezi în mod activ, cu mici proiecte și activități plăcute. Bugetul tău, modest la început de vară, va creşte progresiv spre luna august.

Scorpion. Viața de familie, pe primul loc

Primele săptămâni ale sezonului cald nu vor fi chiar pe placul tău. Amână proiectele importante, pentru că este posibil să dai greș.

Din 10 iulie, când Jupiter va fi de partea ta, se anunţă câştiguri mai mari, astfel că vei reuşi să închei vara cu o situaţie materială mult mai bună. Momentele prielnice pentru familie vor veni în august, când îți vei revedea copiii sau rudele de departe.

Săgetător. Șanse mai bune în carieră

Din iunie, viaţa intimă şi relaţia de dragoste vor trece prin numeroase schimbări şi etape benefice. Dacă ai început o relaţie nouă, vei avea ocazia să o consolidezi, dar cele mai importante beneficii vor fi cele de ordin financiar.

Ai toate şansele să găseşti un loc de muncă mai bine plătit sau să avansezi în urma unor schimbări de personal. Dar luna iulie este momentul potrivit pentru un concediu prelungit, arată în horoscopul verii 2018.

Capricorn. Evenimente frumoase în familie

Viaţa de cuplu capătă şanse noi și va fi o perioadă excelentă pentru nativii Capricorni care au avut probleme în familie. Treptat, de-a lungul verii, se vor rezolva toate situațiile delicate, chiar dacă pentru unele va fi nevoie de mulți bani.

Astrele vor fi mai puțin generoase cu tine în plan profesional. Luna august poate fi o perioadă critică dacă îţi cauţi un alt loc de muncă. Ar fi bine să aștepți perioadele mai prielnice de la începutul toamnei.

Vărsător. O vară și cu bune, și cu rele

Marte retrograd în zodia ta reprezintă un obstacol pentru câteva dintre cele mai importante planuri. Pe de altă parte, el poate afecta și dragostea, încrederea în partener și relația intimă.

Venus va încerca să menţină un echilibru între viaţa intimă şi obligaţiile profesionale, dar vor apărea tensiuni inevitabile. Nu lua decizii pripite, indiferent cât ar fi de greu. Așteaptă a doua jumătate a lunii august când lucrurile se vor îndrepta și vei fi mai norocoasă.

Pești. Ferește-te de situațiile critice!

Va fi o vară cu tensiuni în viaţa personală, cu multe emoţii şi schimbări sufleteşti. Toate aceste lucruri se vor reflecta asupra stării de sănătate, de aceea ai nevoie de activităţi care să te relaxeze şi să îţi confere un echilibru psihic.

Fii prudentă în orice faci, mai ales dacă este vorba de copii. Lunile iunie și iulie vor avea câteva momente critice, dar luna august poate fi mult mai frumoasă!