Previziuni Urania pentru perioada 2 – 8 iunie 2018. Clipe de disconfort, ostilități și încăpățânări generate de mai mule planete 

Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 2-8 Iunie 2018.

Berbec

Între 2 și 3 iunie noaptea, nemulțumiri legate de felul în care își desfășoară activitatea sau de piedicile apărute în calea unor proiecte. Între 3 iunie, după ora 01:07′, și 5 iunie, la prânz, prietenii le fac surprize cu voia sau fără voia lor. Berbecii ar putea fi șocanți de aceștia: de o informație, ca atare, de felul ieșit din comun al acelora de a privi evenimentele.

Întreaga săptămână se conturează posibilitatea de a efectua plimbări, mici excursii, călători de scurtă durată. Momente bune pentru a primi informații, pentru a asimila știri ori pentru a asimila cunoștințele necesare în cadrul pregătirii școlare/profesionale.

Clipe de disconfort domestic, ostilități și încăpățânări generate de mai mule planete în semnul lor zodiacal care îi provoacă.

Taur

Între 2 și 3 iunie noaptea, dileme interioare provocate de informații sau descoperiri personale care îi obligă să se recalibreze față de oameni, idei, crezuri, idealuri, proiecte sau persoane ori instituții (biserică, justiție, pedagogie, filozofie). Despărțirea se produce cu un regret care poate fi trăit intens dacă respectivele ipostaze de viață îl lezează pe nativ.

Relațiile parteneriale păstrează o doză de încrâncenare sau încăpățânare mai ales în situația în care nativii vor să dovedească sau să demaște manevrele lipsite de onestitate ale unui partener (în căsnicie sau în afaceri).

Context delicat și șubred prin evoluții neprevăzute în cazul unor litigii sau procese. Un interes aparte ar trebui să dezvolte Taurii în privința construcției personale, a alcătuirii unui statut social și profesional pe termen lung.

Gemeni

Piedici, indiferență, întârzieri, ostilitate, toate acestea îi îndepărtează de o soluție finală. Analiza atentă a acestor circumstanțe nu este de natură să-i liniștească pentru că ei nu vor întrezări alte soluții mai bune sau mai rapide. Nu e momentul ca Gemenii să riște cumpărături care nu sunt necesare.

Vești care conțin informații ciudate, care îi obligă să ia decizii inedite chiar și pentru ei, care sunt niște imaginativi. Posibile întâmplări în timpul unei deplasări din cauza vehiculului cu care se deplasează.

Plăcerea de a contrazice sau de a ridica obiecții îi poate aduce pe Gemeni în situația de a avea schimburi de cuvinte pe ton ridicat cu prietenii și cunoscuții lor.

Rac

Nativii vor opune rezistență în fața evidențelor, vor dezvolta încăpățânări și nu-și vor permite gesturi de cumsecădenie, de împăcare sau de înțelegere pentru a nu le da acelora impresia că cedează sau sunt slabi și pot fi lesne învinși. Apogeul acestei disfuncții relaționale va fi atins în preajma zilei de 8 iunie.

Tranzitele întregii săptămâni indică un risc de accidente provenind de la obiecte tăioase, ascuțite, utilaje care folosesc curentul electric sau radiațiile și vibrațiile. Între 5 iunie, după ora 13:54′, și începutul zilei de 8 iunie, inspirație, sensibilitate, abilități artistice sau cu potențial important pe fondul unei activități interpretative;

Racii vor fi subtili, adaptabili, intuitivi dar și profund subiectivi, fiindcă tot ceea ce vor face și vor spune va avea o puternică motivație afectivă care-i va împinge spre atașamente sau respingeri viguros exprimate.

Leu

Muncă multă cu fără din obligație fără chef sau satisfacție. Între 3 iunie, după ora 01:07′, și 5 iunie, la prânz, vehemență în dialogurile casnice ori între partenerii de afaceri.

Sfârșitul acestei săptămâni și începutul celei viitoare este guvernat de iminența unor zdruncinări relaționale provocate de parteneri sau generate de către nativi, care nu mai au răbdarea de altă dată să suporte tensiuni relaționale, conflicte sau viziuni fundamental diferite despre lume, viață, bani, sentimente, familie, putere, carieră

Fecioară

Între 2 și 3 iunie noaptea, sentimente cenzurate, controlate, reprimate. Dorința de a nu se lăsa duși de valul emoțiilor sau sentimentelor care le slăbesc voința și le abat atenția de la chestiunile majore cu care se confruntă, în principal cele legate de carieră, nume, renume, imagine, notorietate, succes, performanță.

Întreaga săptămână se menține activ un context astral care influențează relațiile de prietenie și introduce o nuanță de constrângere, de exagerare, de abuz, de lipsă de măsură, ceea ce îi face pe nativi să se retragă strategic sau să se derobeze de falsele obligații.

Balanta

Între 3 iunie, după ora 01:07′, și 5 iunie, la prânz, disponibilitate pentru jocuri, distracții, plăceri, aventuri; curiozitate sporită. Interes pentru situațiile care conțin un dram de pericol suficient ca să le dea senzații trăite intens și emoții puternice de moment (jocuri de noroc, sporturi riscante, distracții nesăbuite).

Pe 8 iunie, după ora 00:26′, moment neprielnic întâlnirilor care presupun dialogul cu părțile implicate într-un contract, litigiu sau intenție de colaborare.

Întreaga săptămână, Soarele și Mercur, în conjuncție, se vor afla în casa a IX-a și le vor insufla dorința de a cunoaște lucruri noi, de a face schimb de experiență, de a învăța de la figuri proeminente din viața publică care constituie niște modele umane pentru Balanțele tinere sau în plin proces de maturizare.CITESTE PREVIZIUNILE PENTRU CELELALTE ZODII AICI