Previziunile astrale pentru săptămâna 14-20 ianuarie 2019, cu astrologul Camelia Pătrășcanu.

Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul pentru toată săptămâna 14-20 ianuarie 2019.

HOROSCOP BERBEC.

Stau foarte bine mai ales marți și miercuri. Luptă cu persoane puternice și își impun argumentele.

HOROSCOP TAUR.

Taurii maschează o pierdere și încep săptămână cu calm liniște și pace. Sunt foarte atenți la ce fac cei din jurul lor, simt mirosul banilor.

HOROSCOP GEMENI.

Gemenii critică lipsa de implicare a unui prieten, au și ei un interval în care sunt dezamăgiți. Au multe argumente și obțin până la urmă ce își doresc.

HOROSCOP RAC.

Racii au o săptămână foarte bună. Adoptă poziții rigide și ofensive. Sunt foarte ambițioși, fac ordine și sunt puși pe fapte mari. Unii se bazează pe prieteni.

HOROSCOP LEU.

Leii renunță la realizări pentru viitor, dar stau mai bine la capitolul relații. Vor să își ia mai mult timp pentru a face planuri și au nevoie de un alt regim de lucru. Se gândesc la prosperitate pe care o pot atinge dacă renunță la unele activități.

HOROSCOP FECIOARĂ.

Fecioarele cer suport și garanții. Sunt foarte sigure pe ele. În săptămâna viitoare e bine să se bazeze mai mult pe ele și nu pe ceea ce declară apropiații. Și fecioarele se gândesc la bani.

HOROSCOP BALANȚĂ.

Balanțele au o săptămână în care comunică foarte bine, dau sfaturi excepționale și îi dau curaj partenerului de viață. Își pot împărtăși experiența profesională. Piatra de încercare a săptămânii e relația de cuplu.

HOROSCOP SCORPION.

Scorpionii sunt cei mai norocoși din punct de vedere financiar, trebuie să se gândească la rezultate concrete din punct de vedere financiar pentru că pot să le atingă.

În această săptămână au parte de câștig dacă știu să își aleagă colaboratorii. Nu e suficient să fie doar ei mobilizați, de aceea trebuie să elimine orice sursă de pierdere financiară.

HOROSCOP SĂGETĂTOR.

Săgetătorii doresc mai mult decât pot duce. Au farmecul lor, își doresc multe pentru 2019 și s-ar putea să se înhame la prea multe.

HOROSCOP CAPRICORN.

Capricornii își reprimă ambiții și au o săptămână care începe destul de furtunos, cu multă agitație. Relația cu tinerii este foarte bună și pot obține avantaje datorită unor inovații. Au ambiții foarte mari și asta se vede mai ales în weekend când discută cu partenerul lor despre planurile de viitor.

HOROSCOP VĂRSĂTOR.

Vărsătorii au idei, dar le lipsește energia. Ei spun ce gândesc și nu menajează pe nimeni. Trebuie să își evalueze forțele în această săptămână și să fie mai realiști. Vărsătorii stau bine și la capitolul sentimente. În weekend trebuie să fie atenți la sănătate și să aibă grijă de energia lor.

HOROSCOP PEȘTI.

Peștii se descurcă, sunt într-o schimbare de imagine excepțională și se înconjoară de persoane foarte serioase. Marți și miercuri sunt foarte practici și pătrund în zone în care au interes, în restul săptămânii trebuie să fie atenți la activitățile în care se implică.