10 calitati uimitoare ale doamnelor care au trecut de 40 de ani

Daca ai chiar ideea ca, dupa patruzeci de ani, viata pentru o femeie este trecuta – aminteste-ti acest articol cu cele mai bune calitati pe care doar femeile peste 40 de ani le au!

Ele cred din nou in ce e mai bun, pentru ca cel mai rau li s-a intamplat deja

Si au supravietuit – tocmai pentru a crede din nou in ce e mai bun. Ele obtin cele mai bune rezultate: pentru ca pot vedea chiar si acolo unde altii nu observa nimic. Ele au o privire ascutita, o ureche sensibila si maini delicate.

Sunt frumoase

Nu sunt dragute. Ele sunt uimitor de frumoase deoarece au acceptat ca sunt asa cum sunt. Ele au invatat sa se iubeasca pe ele insele.

Ele au de[asit deja aceste glume despre „milioane”, „cariere”, „succes” si „statut social”

Ele stiu acum cu siguranta ca cel mai important lucru nu este cel prezentat la televizor, pe Internet, pe retelele sociale. Ele stiu ca cel mai important lucru este insasi viata: capacitatea de a te bucura de fiecare zi.

Ele nu mai au expresii rafinate, metode pregatite pentru seductie

Au incetat sa mai fie in „cautare activa”. Au gasit pe cineva care are nevoie de ele in toti acesti ani – propria persoana, cea adevarata.

Si s-a dovedit ca astfel sunt foarte, foarte interesante pentru toata lumea din jurul lor.

Ele pot sa planga din nou si sa rada cu entuziasm

Ele urasc timpul cand trebuiau sa isi tina spatele drept, indiferent de ce se intampla, sa zambeasca chiar daca doreau sa planga, si sa incuviinteze cand de fapt vroiau sa se opuna. Ele s-au saturat, si-au deschis mainile si au imbratisat o viata reala.

Ele traiesc pe masura ce respira: linistit, usor, grabit

Ele respira in ritmul vietii, traiesc in ritmul respiratiei. In cele din urma, dupa 40 de ani, au inceput sa o faca: traiesc in acelasi timp cu viata.

Femeile de peste 40 de ani sunt curioase

Cumva, dupa „Da, eu stiu chiar totul!” incepe „Wow, cat de multe lucruri sunt in jurul nostru!”. Si dans, si yoga, si programare, calatorie si gatit.

Ele creeaza viata, insira margele viu colorate, picteaza imagini pline de talent, sau poate acele vase pe care le-au tot primit si nu le-au folosit, si cuceresc munti. Ele fac totul.

Femeile de peste 40 de ani nu sunt deloc matusi

Ele poarta fuste lungi pentru ca sunt foarte frumoase. Si le poarta si pe cele scurte si blugi. Si bijuteriile sunt diferite, de la simple la indiene, in timp ce bijuteriile scumpe stau in cutii.

Nu mai trebuie sa demonstreze ca au diamante. Este important pentru ele sa le placa accesoriile lor.

Ele nu vor sa stie nimic despre „la moda”, „trend” si „in sezon”. Ele au nevoie de personalizare. Si aceasta este o multime frumoasa de femei, calde si linistite.

Femeile peste 40 de ani nu-si mai numara caloriile

Deoarece iubirea, interesul, miscarea, entuziasmul, inspiratia functioneaza mult mai bine decat salile de fitness si plasticieni. Ei bine, da – de aceea au devenit atat de frumoase.

Femeile peste 40 de ani au renuntat la managementul timpului, discursuri motivante si de transformare

Ele cunosc pretul fiecarui minut, au intotdeauna timp, nu intarzie, pentru ca nu se grabesc.

Pur si simplu traiesc. Si ele stiu sigur ca in alti 40 de ani totul va fi mult mai interesant.