Previziuni Urania pentru perioada 9 – 15 iunie. Trei evenimente astrologice aduc schimbari majore pentru zodii

Mercur va intra în zodia Racului. Venus va intra în zodia Leului. Lună Nouă în Gemeni

Berbec

Berbecii vor avea senzația că, într-o chestiune materială, bănească sau de avantaj, sunt păcăliți, sunt pândiți de pericole, de aceea, e bine să verifice actele, premiza unor tranzacții, precum și oamenii cu care intră în contact cu acest prilej pentru a evita pierderile posibile în viitor.

Pe 13 iunie seara, va avea loc Luna Nouă în Gemeni, care ar putea aduce o veste specială sau le-ar oferi o formă maximă din punct de vedere mental.

Taur

Între 9 și 10 iunie dimineața, etapă mai puțin semnificativă. Între 10 iunie, după ora 07:04′, și 12 iunie dimineața, nativii vor fi în formă, puternici, echilibrați, dispuși să-și asume răspunderi speciale și să facă eforturi în direcția rezolvării chestiunilor personale.

Între 14 iunie, după ora 10:20′, și 15 iunie, blocaje provenind de la incapacitatea de a accepta o serie de informații și ipostaze noi de viață; rigiditate în gândire și refuz de a reacționa înainte de a cântări bine un fapt de viață, ceea ce le poate lua mult timp, făcându-i astfel să întârzie, să amâne orice fel de implicare în noi propuneri și oferte.

Gemeni

Între 10 iunie, după ora 07:04′, și 12 iunie dimineața, contextul astral poate influența sectorul endocrin, fiziologia aparatului renal sau urinal, poate intensifica sau declanșa infecții la nivel genital și dentar; el va mai patrona și intervențiile de mică chirurgie.

Pe 13 iunie seara, va avea loc Luna Nouă în Gemeni, ceea ce îi va pune mai ales pe nativi tinerii în fața unor surprize sau oportunități de a da alt curs vieții lor, prin decizii de ultim moment.

Relație bună, întreaga săptămână, cu străinătatea (vești, schimb de informații, corespondență, deplasări).

Rac

Între 9 și 10 iunie dimineața, Racii vor trebui nu umble cu duhul blândeții ci să ia atitudine și să aibă reacții imediate, prompte, autoritare în viața socio-profesională.

Pe 12 iunie seara, Mercur va intra în zodia Racului și va accentua, în următoarele săptămâni, nevoia nativilor de interiorizare, de refuz al implicării într-o viață socială activă, solicitantă.

Pe 13 iunie seara, va avea loc Luna Nouă în Gemeni, ceea ce le-ar putea aprinde scânteia unei soluții de viață inteligente.

Posibile tensiuni conjugale, răceală, distanțare, indiferență, ostilitate, încăpățânare.

Leu

Între 10 iunie, după ora 07:04′, și 12 iunie dimineața, pentru unele persoane, mai ales cele în preajma vârstei de 40 – 42/43 de ani, se va pune problema consolidării unui statut socio-profesional ori a unei schimbări radicale care va avea darul să-l pună pe nativ într-un context cu totul nou de viață, răspundere, autoritate în care să-și asume riscuri identificate.

În perspectiva următoarelor trei săptămâni, Venus, alături de Uranus, Marte și Jupiter va alcătui un Pătrat mistic pe semne fixe (Crucea fixă) care va acționa intens și va activa acel sector de viață personală care este mai șubred în funcție de harta nașterii fiecărui nativ în parte.

Fecioară

Între 9 și 10 iunie dimineața, risc de lovituri, traumatisme sau suferințe fizice legate de organele interne legate de zona anatomică a capului.

Fecioarele ar trebui să nu se lase furate de valul de încredere în propriile forțe și de entuziasm în fața unor proiecte care s-ar putea dovedi, în timp, supraevaluate și lipsite de realism; de aceea, e nevoie ca ele să revină, curând, cu picioarele pe pământ.

La începutul zilei de 14 iunie, Venus va intra în zodia Leului și va acționa, în următoarele trei săptămâni, asupra axei cardio-vasculare. Cei cu suferințe instalate vor trebui să mențină un regim de viață de cruțare, de prudență și de odihnă.

Balanta

Între 9 și 10 iunie dimineața, mici încăpățânări și rezistență la propunerile unui partener de viață, de afaceri sau de proiect comun.

Balanțele vor fi determinate să păstreze distanța față de oameni și circumstanțele publice care i-ar antrena într-un joc riscant. În următoarele două săptămâni va fi nevoie de prudență și discreție în fața provocărilor.

Atenție sporită la tot ceea ce se va întâmpla în jurul datei de 13 iunie, când Luna Nouă în Gemeni va declanșa o adevărată relevație sau, măcar, o descoperire esențială cu privire la universul de idei și valori care stau la baza deciziilor lor socio-profesionale.

Scorpion

Între 9 și 10 iunie dimineața, enervări cu și fără un motiv întemeiat, dureri de cap, discrete tulburări de vedere, de auz ori de gândire prin incapacitatea de a se concentra, starea generală a nativilor fiind una de agitație și nervozitate.

La începutul zilei de 14 iunie, Venus va intra în zodia Leului, respectiv în casa a X-a, a ridicării în rang și va intensifica, în următoarele săptămâni, năzuința Scorpionilor pentru putere. Moment al succesului prin obținerea de premii, distincții, onoruri, funcții, cronici favorabile, prețuire a publicului.

Sagetator

Între 9 și 10 iunie dimineața, chef de distracții intense, care solicită adrenalina, de petreceri zgomotoase cu risipă de energie.

Problemele privitoare la muncă și salarizare se vor afla în permanență sub presiunea evenimentelor ce nu mai pot fi controlate sub stresul informațiilor alarmante. Între 12 iunie, după ora 10:53′, și 14 iunie dimineața, carusel al întâlnirilor, dialogurilor și negocierilor.

La începutul zilei de 14 iunie, Venus va intra în zodia Leului și, pentru aproximativ trei săptămâni, le va permite Săgetătorilor să devină conștienți de valoarea și de misiunea lor. Va fi un moment al spargerii vechilor abordări, al adoptării curajoase a proiectelor la care, cu câțiva ani în urmă, nici nu îndrăzneau să se gândească.

Capricorn

Contradicțiile, rezistența și lipsa de suplețe în abordarea subiectelor controversate vor fi mai pronunțate în preajma zilei de13 iunie, când va avea loc Luna Nouă în Gemeni.

La începutul zilei de 14 iunie, Venus va intra în zodia Leului și, pentru următoarele trei săptămâni,ea își va exercita influența asupra casei beneficiilor materiale oferite, înlesnite sau condiționate de persoane și/sau instituții. Unii ar putea primi atenții, daruri sau promisiuni încântătoare.

Varsator

Între 9 și 10 iunie dimineața, Vărsătorii vor fi parteneri de dialog dificili pentru că vor fi nervoși, nerăbdători sau chiar aroganți.

Dispute cu rudele pe chestiuni patrimoniale. Spargeri sau stricăciuni gospodărie. Între 12 iunie, după ora 10:53′, și 14 iunie dimineața, detașare totală de treburile practice. Vărsătorii se lasă ademeniți de divertisment, distracție, veselie.

La începutul zilei de 14 iunie, Venus va intra în zodia Leului și, pentru următoarele trei săptămâni, va acționa asupra relațiilor parteneriale introducând o notă de dinamism, de implicare autoritară și energică, dar și de orgoliu care pot complica negocierile.

Pesti

Între 10 iunie, după ora 07:04′, și 12 iunie dimineața, Peștii vor da dovadă de calm, echilibru psihic, spirit practic, temeinicie în comportament, reacții, intuiție, soluții sau prezență publică.

Pe 12 iunie seara, Mercur va intra în zodia Racului și, pentru următoarele două săptămâni, va introduce o doză de indulgență în reacțiile sentimentale.

Nu va fi cea mai bună perioadă pentru persoanele care trec prin tribulații afective pentru că aceștia vor avea tendința să ierte, să uite, să treacă cu vederea, deși, în realitate, vor ști că greșesc.

La începutul zilei de 14 iunie, Venus va intra în zodia Leului și, pentru următoarele trei săptămâni, va introduce o binefăcătoare funcție protectivă pe casa a VI-a.

Ea va insufla vigoare, tărie și vigoare fizică, optimism cu privire la o vindecare. Un singur context astral este de luat în seamă și el privește posibilele fluctuații ale fiziologiei inimii și sistemului vascular (în special venos).