Fericire mare pentru Maria Constantin! In sfarsit i s-a indeplinit cea mai mare dorinta

Dupa ce s-a razboit cu fostul sot pentru copil, s-a certat cu el si si-au facut viata un calvar, Maria Constantin a reusit, in sfarsit, ceea ce parea imposibil. In aceasta vara, fiul ei, Codrut, va locui cu ea timp de o luna!

Maria Constantin va petrece toata luna iulie alaturi de fiul ei, Codrut. Reusita a avut loc dupa ce avocatii artistei au facut toate demersurile, Ciprin Tapota, fostul sot al cantaretei, vazandu-se nevoit sa il lase pe cel mic in vacanta, la mama sa, asa cum spune legea.

Fericita, Maria Constantin si-a facut planurile si a stabilit sa isi duca fiul in Turcia si Grecia, dar si prin tara, prin alte locuri frumoase din Romania. Alegerea apartine baietelului, artista urmand sa-si cumpere bilete de avion si sa rezerve hotelul dupa ce va discuta cu cel mic.

“Luna lui iulie ne va fi dedicate noua si astept cu mare, mare, nerabdare. Astept cu nerabdare pentru ca am avut o perioada destul de incarcata cu facultate, examene si toate cele si abia astept sa ma relaxez.

Avocatii rezolva tot. Nu se putea sa nu accepte pentru ca sunt drepturile fiecarui parinte. Il voi tine la mine de la 1 iulie pan ape 30 cand fiul meu vas ta la mine. Vreau sa-l duc in Turcia si Grecia, dar acest lucru depinde de ceea ce vrea fiul meu. Pentru el este o sansa, motiv pentru care vrem sa profitam de programul pe care il vom avea.

Cel mic a mai fost plecat din tara, da. Momentan ne-am orientat catre Grecia si Turcia”, a declarat Maria Constantin.