Povestea care demonstrează că trebuie să reacționăm la orice semn – Poate fi un semn de la Dumnezeu

In viata fiecaruia dintre noi vine Dumnezeu… Noi trebuie doar sa ne dam seama!

El poate aparea sub orice infatisare – un batran, un cersetor – si soarta noastra va fi dupa modul in care ne comportam in acel minut…

Iata mai jos si povestea… O citesti in doua minute si o tii minte toata viata!

Traia odata un om. El avea trei vise: sa aiba un loc de munca bine platit, sa se casatoreasca cu o femeie frumoasa si sa devina celebru in lume.

Intr-o iarna geroasa omul mergea in graba pentru un interviu la o anumita companie. Dintr-o data, chiar in fata lui a cazut un om in varsta.

Omul s-a uitat la cel cazut, in capul sau a aparut ideea ca cel mai probabil este beat si a mers mai departe. Acest lucru l-a ajutat sa nu intarzie la intalnirea programata. Dar interviul nu a avut loc cu succes: omul nu l-a trecut.

Intr-o seara omul se plimba pe strazile orasului.

Observand o trupa de artisti pe strada, s-a oprit sa se bucure de spectacol. Spectatori erau putini, dar piesa a fost distractiva si interesanta. Dupa ce s-a terminat au izbucnit aplauze, iar oamenii au inceput sa se departeze.

Omul a dat sa plece si el, dar cineva l-a atins timid pe umar. Era eroina principala a jocului, o batranica-clovn. Ea l-au intrebat daca i-a placut spectacolul si daca a fost multumit. Dar omul nu a vrut sa poarte o conversatie, s-a intors cu dezgust si a plecat acasa.

Intr-o noapte ploioasa omul se grabea acasa de la ziua de nastere a unui prieten. El era foarte obosit, iar in mintea lui domina gandul unei bai parfumate si a un pat cald si confortabil. Dintr-o data a auzit suspinul inabusit al cuiva, scrie sanatateincuvinte.com.

Era o femeie care plangea. Statea pe o banca langa casa omului. Fara o umbrela. Singura. Vazand omul, i-a cerut ajutor. Ea avusese un accident in familie si avea nevoie de cineva sa o asculte. Omul pierdut in ganduri i-au aparut in fata ochilor baia si patul si el s-a grabit spre casa.

Omul a trait o viata nefericita. Si s-a dus…

Plecat spre cer, omul l-a intalnit pe prietenul sau, Ingerul Pazitor.

– Stii, am avut o viata mizerabila si fara de valoare. Am avut trei vise, dar niciunul nu s-a realizat. Imi pare rau…

– Prietenul meu, am facut totul pentru ca toate visele tale sa devina realitate, dar pentru acest lucru am avut nevoie doar de mana, ochii si inima ta.

– Si ce daca?

– Iti amintesti de omul cazut in timpul iernii? Am de gand sa iti arat aceasta imagine… Acel om era directorul companiei la care erai atat de nerabdator sa ajungi. Ai fi avut o cariera ametitoare. Tot ce se cerea de la tine era mana ta.

Iti amintesti de clovnul batran, care te deranja cu intrebari? Era o tanara actrita foarte frumoasa care s-a indragostit de tine la prima vedere. Ai fi avut un viitor, copii, dragoste si ai fi fost fericit. Tot ce se cerea de la tine erau ochii.

Iti amintesti femeia plangand aproape de casa ta? Era o seara ploioasa si ea era distrusa. Era un scriitor bine cunoscut.

Ea trecuse printr-o criza de familie si intr-adevar avea nevoie de un sprijin. Daca ai fi ajutat-o, daca ai fi primit-o in apartamentul tau sa ii fie cald datorita cuvintelor tale intelepte de consolare, ea ar fi scris o carte in care ar fi vorbit despre acest caz.

Cartea ar fi devenit cunoscuta in toata lumea si tu ai fi ajuns faimos pentru ca autorul ar fi indicat pe prima pagina numele tau. Tot ce se cerea de la tine era inima ta. Nu ai fost atent, prietene.

Omul a oftat din greu si a inteles totul.

Asculta lumea, ea iti ofera o multime de oportunitati. Ajutorul trebuie sa si-l oferi, nu doar sa il primesti si atunci vei cunoaste fericirea, dragostea si implinirea!