Neti ne spune cum va fi ziua de Marti. Daca suntem atenti la semnele trimise de astre, vom avea o zi reusita

O stare de efervescență, poate pentru că ne-au reuşit nişte demersuri care să ne scurteze drumul spre succes şi putem visa la şi mai multe câştiguri.

BERBEC

E cineva în anturajul amical care va atrage ca un magnet şi e de văzut dacă şi persoana respectivă rezonează cu vibe-ul vostru. Poate v-aţi luat o cazare mai ieftină într-o staţiune turistică şi o să plecaţi cu prietenii la sfârşit de săptămână, să vă recreaţi, să faceţi mişcare, să fie distracţie.

TAUR

Încă mai aveţi timp să perfectaţi comunicarea cu partenerul de cuplu şi dacă n-aţi legalizat relaţia, s-o faceţi până la sfârşitul anului. Vă pot intra nişte bani şi să vă descurcaţi cu cheltuielile din perioada asta, să nu amânaţi nicio plată ca să nu se-adune prea multe la un moment dat.

GEMENI

Se poate să plecaţi într-o deplasare ca să rezolvaţi o problemă de serviciu şi o să fie un succes, poate semnaţi nişte contracte. O propunere de afaceri, vi se fac nişte oferte, dintre care una o să fie mai răsărită şi până la toamnă vă mai consultaţi cu ai voştri, prospectaţi şi piaţa şi vă decideţi încotro.

RAC

E momentul să faceţi nişte investigaţii medicale că să vedeţi cum staţi, ce se-ntâmplă cu organismul şi cum puteţi interveni dacă e ceva. Vă reuşesc iniţiativele, vor fi oameni care or să vă-ntindă o mână de ajutor şi o să duceţi la bun sfârşit tot ce v-aţi propus şi într-un timp foarte scurt.

LEU

Cineva din trecutul sentimental revine, cu speranţa că de data asta totul o să meargă perfect între voi şi se poate să fie aşa. O să cultivaţi latura creativă şi se poate să puneţi în practică nişte idei, după care să vină şi banii şi să fructificaţi ce-aţi învăţat, poate faceţi carieră pe linia asta.

FECIOARĂ

O să vă ocupaţi şi de casă, printre altele, să mai reparaţi câte ceva, s-aduceţi nişte îmbunătăţiri, şi costă. Se pare c-o s-aveţi mai mult de lucru şi poate fi un bun prilej să-i cereţi şefului nişte înlesniri, bani în plus la salariu şi altceva de care-aveti nevoie.

BALANŢA

Vă reuşesc demersurile şi activităţile desfăşurate în formula de grup şi chiar o s-aveţi mai mult spor, o să economisiţi timpul. O s-aveţi prilejul să-ntâlniţi pe cineva care vrea să vă ocupaţi împreună de un proiect care promite să v-aducă satisfacţii profesionale şi bani, în perioada imediat următoare.

SCORPION

Încă n-aţi renunţat la ideea să vă mutaţi altundeva şi poate găsiţi în viitorul apropiat o casă şi dacă nu, mai încercaţi din septembrie. Se poate să se fi adunat mai multe cheltuieli, din cele obligatorii şi o să vă străduiţi să scăpaţi de ele şi să vă mai rămână şi un ban de buzunar.

SĂGETĂTOR

Poate vă găsiţi de lucru în străinătate, măcar pentru o vreme şi o să faceţi rost de bani să vă cumpăraţi o maşină, sau o casă. Există o motivaţie în spatele mobilizării voastre să faceţi treaba, poate plecaţi într-o vacanţă, într-un city break şi aveţi un alt moral, sunteţi încântaţi, treceţi mai uşor peste orice situaţie.

CAPRICORN

E cineva interesat de o relaţie cu voi şi va scoate în oraş să schimbaţi o vorbă, că probabil oţi fi vorbit destul pe net. O să vă descurcaţi, parcă, mai bine cu banii, o să strângeţi, eventual, un capital şi vă pregătiţi pas cu pas de concediu sau poate o fi un mega eveniment, o nuntă.

VĂRSĂTOR

Fericirea e pe urmele voastre, n-o să ignoraţi, se ţine scai de voi încă o bucată de vreme şi poate întâlniţi şi voi pe cineva. E posibil să vă măriţi palmaresul cu un premiu, o funcţie, să faceţi un salt în carieră, să vă depăşiţi condiţia c-aveţi un ambitus de zile mari.

PEŞTI

Poate vă doriţi un copil, în cazul unora se-anunţa un nepoţel în familie sau vin în vizită rudele cu copiii şi nepoţii. O să mai faceţi nişte investiţii în locuinţă, ca să fie mai frumos, să vă placă şi vouă şi celor care va calcă pragul, c-aţi găsit poate o mobilă sau nişte decoraţiuni interioare.