Pare un container de marfă obișnuit, dar e, de fapt, o locuință modernă, cu baie, bucătărie și etaj

Pare un container de marfă obișnuit, dar e, de fapt, o locuință modernă, cu baie, bucătărie și etaj! Trebuie să vezi interiorul, e genial!

Folosirea containerelor pe post de locuinţe este un concept nou, însă se bazează pe reguli folosite de oameni încă din antichitate.

De abia în secolul 21 suprafaţă caselor medii a crescut, până atunci oamenii locuiau adesea în spaţii mici, multifuncţionale.

Din casele vechi s-a inspirat şi designerul Brenda Kelly, dinNouă Zeelandă, care proiectează exclusiv astfel de containere. Mai mult, ea a les să locuiască într-o asemenea locuinţa, pentru a experimenta pe pielea ei eventualele neajunsuri.

Acest container are o amprenta la sol de 6 metri pătraţi şi o suprafaţă interioară utilă de 10 metri pătraţi, însă beneficiază de toate dotările necesare.

Pereţii albi crează impresia de spaţiu, la fel şi tavanul înalt. Datorită înălţimii containerului, ea a putut să creze un „etaj”, unde se află sufrageria, poziţionată deasupra zonei de dormit. În interior se află spaţii de depozitare, canapea cu fotoliu, o bucătărie şi chiar o baie.

Descoperă casă din container în pozele de mai jos!

Nr1.

Nr.2

Nr.3

Nr.4

Ce parere aveti?