Octombrie, luna schimbărilor pentru România. Ce se va întâmpla din punct de vedere astrologic

Din punct de vedere astrologic manifestarea revolutiei lunare pentru intervalul care urmeaza va aduce Romania intr-un punct in care independent de vointa noastra Destinul va favoriza o serie de schimbari vizibile si ireversibile.

Este intervalul in care Romania se pregateste sa paseasca in noul an astrologic astfel incat, imediat dupa ziua de 9 Octombrie a.c. semnalele vor fi vizibile.

Cu siguranta nici nu a inceput bine luna Octombrie si actualul guvern a fost criticat pentru deciziile luate in decursul anului 2018, de catre Consiliul Uniunii Europene, acesta fiind in acelasi timp primul semnal si confirmare; referitor la legile justitiei aceste aspecte au fost vizibile din toamna anului 2017, mai concret 17 Octombrie in astrograma Romaniei.

Luna aspectat negativ in casa a IX-a avea sa aduc aceste schimbari iminente cum de altfel luna Octombrie va conduce la schimbarea guvernului!

Nu intamplator fenomenul de Luna Noua care se va manifesta in constelatia Balanta din 9 Octombrie a.c. moment in care cu ceva zile inainte va avea loc si referendumul, are corespondent cu a IV-a casa simbolistica tarii noastre.

Intervalul 4 – 13 octombrie va fi unul important care va starni nemultumiri in randul agricultorilor, crescatorilor de animale, proteste din randul opozitiei si a sindicatelor. Tot in acest interval vor fi anuntate greve una dupa cealalta pentru situatia finainciara care risca sa degenereze si va aduce populatia intr-un punct de saturatie.

Astrologic va fi un moemnt care va duce iminent catre declin.

Nemultumirile minerilor si un accident in acest sector care va avea direct corespondent cu subteranul, galeriile, alunecarile de teren. Evident de la inceputul lunii octombrie si pana in ziua de 13 Octombrie a.c. fenomenele meteorologice vor fi extreme.

Romania se poate confrunta cu valuri de caldura, inundatii, vant puternic si intensificarea miscarilor seismice dupa cum bine am mentionat si in previziunile anului 2019 pentru Romania.

O alta patura sociala, este vorba de transportatori si nu numai, tot ceea ce inseamna si se reflecta prin comunicare si mijloace de comunicare, posta, metroul, sidicatele din aceste sectoare de activitate vor fi nemultumite si pot bloca cu usurinta actiunile si activitatile in Romania.

Schimbarile vizibile in ceea ce inseamna finantele, castigurile si salariile pentru populatia tarii, imprumuturile si taxele majorate, aspecte care in prima parte a lunii vor contribui la nemultumirea populatiei dincolo de toate promisiunile facute si alte aspecte care isi vor dori sa echilibreze situatia de moment, insa nu se va reusi acest lucru. istoria practic nu se repeta, insa aspectele la acest capitol pot fi mult mai negative.

Intervalul cel mai important ca forma de manifestare va incepe sa se declanseze din 13 Octombrie a.c. cand nemultumirile vor fi vizibile si bataliile se vor muta in scena politicului, unde atat institutia prezidentiala poate avea de pierdut in imagine si la polul opus in mod deosebit Guvernul Romaniei, care va trece printr-o serie de forme ale manifestarilor vizibile si cu pasi marunti dar siguri, va incepe sa se transforme in factor destabiliziator.

Vor urma o serie de arestari in care vor fi implicate nume grele din tara noastra si independent de vointa persoanelor implicate in jocul Destinului si functiile de conducere, acestea vor fi vizibile.

Un interval si mai interesant conform astrogramei Romaniei si care vrem sau nu, ea va functiona asa cum s-a manifestat ca de fiecare data in contextul evenimentelor importante din tara noastra, chiar si in contextul revolutiei din 1989 insa cu toate acestea, luna Octombrie nu va aduce o forma de manifestare a violentelor asa cum au fost ele vizibile in luna August a.c.

si totusi exista un risc minor datorita masurilor si deciziilor proaste si fara finalitate. Guvernul actual al Romaniei va cunoaste cel mai mare declin, intervalul 19 – 30 Octombrie a..c. va fi cea mai dificila etapa pentru forma sa de guvernare si acesta independent de vointa lui, va parasi scena de influenta a puterii! Intr-un cuvant actualul guvern va cade!

De ce? Simplu! Pentru ca din punct de vedere astrologic se intrunesc toate conditiile. Mai mult, oricine si-ar dori din actualul guvern sa redreseze situatiile la momentul respectiv, nu va avea alternative si daca acestia vor incerca sa forteze situatia in avantajul lor planeta Marte va veni si va dicta o cadere iminenta pentru ca ea va veni cu nuante deschise catre forma agresivitatii verbale si risca in degenerarea unui conflict spontan inlaturand fortat reprezentantii actualului guvern.

Nici imaginea presedintelui nu va ramane neatinsa, insa spre deosebire de actuala forma de guvernare, dincolo de toate aspectele subtile care se vor incerca la adresa institutiei pe care acesta o conduce si al dansului personal, Destinul Romaniei aduce un factor de protectie.

Cand spun protectie din punct de vedere astrologic, cineva ii va aduce acuzatii grave sau si-ar dori sa denigreze popularitatea acestuia.

In concluzie, luna octombrie pentru tara noastra va fi una a schimbarilor si imaginea atat in plan international dar si in interiorul tarii va fi una afectata.

Va fi luna arestarilor vizibile in care greselile din trecut se platesc aici si acum, pur si simplu, justitia providentiala, in care actualul factor destabilizator va fi pedepsit de catre Destin mai mult arestarile cu rasunet care vor urma aduc pe ultima suta de metri reconfigurarea intr-o directie de constructivitate a tarii noastre asa cum se pregateste sa o ofere configuratia si traseul astrologic al anului 2019.

O luna importanta referitor la deciziile si schimbarile care vor avea loc. Caderea actualui guvern si tragerea la raspundere pentru anumite aspecte care s-au petrecut in trecutul apropiat vor fi cele mai vizbile evenimente la care vrem, nu vrem destinul tarii noastre le va aduce in prim plan!