O zi reuşită. Horoscop Neti Sandu 15 martie 2019, pentru toate zodiile

E bine să dăm zor să-ncheiem situaţiile care ne ţin în suspensie ca să putem începe proiecte noi, care să ne aducă satisfacţiile morale, materiale la care am sperat.

Vibraţia zilei este 6 şi în tot ce facem o să ţinem cont de ai noştri.

BERBEC

Multă lume e dispusă, în perioada asta să v-ajute, poate ieşiţi şi pe la mondenităţi împreună, să vedeţi ce mai e nou în societate.

TAUR

Se-anunţa un eveniment la sfârşit de săptămâna care să adune rude şi prieteni poate e o aniversare în familie, un botez.

GEMENI

Vă pregătiţi de o plecare în afara ţării, poate sunt treburi importante de rezolvat şi o să iasă aşa cum v-aţi planificat.

RAC

Încep să se-adune banii în cont vi se plătesc orele suplimentare, şi alte servicii pe care le-aţi făcut unor beneficiari, şi ieşiţi pe plus.

LEU

E cineva care vrea să vă invite într-o excursie, ca să vă cunoaşteţi mai bine, sau ca să vă facă o declaraţie de dragoste, poate se-anunţa o logodnă.

FECIOARĂ

Relaţia de cuplu promite să fie mai aşezată, c-aţi aplanat conflictele vechi şi o să fiţi mai puţini critici, pretenţioşi.

BALANŢA

O persoană tânără vrea să ieşiţi la masă, ori poate la un spectacol, să vadă ce preferinţe comune aveţi, să vă armonizaţi.

SCORPION

O problemă de sănătate erodează – în surdină – şi dacă nu o depistaţi la timp o s-aveţi, normal, de suferit – alegeţi

SĂGETĂTOR

Aveţi o energie debordantă şi puteţi face multe lucruri care să vă propulseze şi în cariera şi în viaţa personală – poate veţi construi o casă.

CAPRICORN

Poate găsiţi nişte lucruri pentru interiorul locuinţei la un preţ bun şi o să le puteţi lua şi în rate – dacă vă convine mai mult aşa.

VĂRSĂTOR

Poate-ati reglat relaţiile cu prietenii, dac-aţi avut ceva de reproşat cuiva aţi făcut-o şi o să-i cultivaţi doar pe cei fideli.

PEŞTI

O să vă bucuraţi de mai multă stimă şi consideraţie din partea şefilor, a colaboratorilor şi poate veţi primi ceva nou de lucru, drept recompensă.