O tânără care seamănă perfect cu Meghan Markle spune că rochia ei de mireasă a fost mai frumoasă ca cea a Ducesei de Sussex

O tânără care seamănă perfect cu Meghan Markle spune că rochia ei de mireasă de 1.800 de dolari este mai frumoasă ca cea a Ducesei de Sussex, dar recunoaște că și soția prințului Harry a arătat uimitor în rochia Givenchy de 500.000 de dolari.

Danielle Harris, de 33 de ani, seamănă foarte mult cu fosta actriță devenit Ducesă de Sussex după căsătoria cu prințul Harry și povestește că este confundată cu aceasta de cel puțin patru ori pe săptămână.

În ciuda asemănării lor ciudate, ziua cea mare a lui Danielle nu ar fi putut fi mai diferită de nunta prințului Harry și a lui Meghan de la Windsor.

Pentru început, Danielle și soțul ei Wu Olsen, în vârstă de 38 de ani, și-au organizat nunta cu doar 50.000 de dolari, adică 0.001% din bugetul nunțiiregale care a costat 45 de milioane de dolari.

În timp ce Meghan a îmbrăcat un rochie de 500.000 de la Givenchy pentru a merge la altar, asistenta medicală din Statele Unite a fost la fel de elegantă în rochia sa cu guler înalt care a costat doar 1.800 de dolari. Și, deși spune că Meghan a arătat uimitor în ziua nunții ei, ea spune că preferă ținuta ei.

“M-am trezit la 4 dimineața să mă uit la nuntă și am plâns când și-au spus jurămintele. Dar nu cred că rochia ei a fost mai frumoasă decât a mea. O prefer pe a mea, cred că arată absolut superb”, a declarat Danielle, potrivit Daily Mail.

În ceea ce îl privește pe mire, sosia ducesei de Sussex spune că: ”Îl ador pe Harry, dar am noroc să-l am deja pe prințul meu Wu”.

Danielle și Wu, care s-au căsătorit în ianuarie 2017 la Clayton Park în Scottsdale, Arizona.

Vorbind despre asemănarea fantastică, Danielle a spus că s-a gândit chiar să încerce o carieră de copie profesionistă a lui Meghan Markle, pentru că este confundată atât de des cu Ducesa de Sussex. ”Dacă aș avea cinci dolari pentru fiecare persoană care m-a confundat cu ea în ultimele 12 luni, aș fi bogată”, glumește Danielle.