Gina Pistol și-a împlinit visul din copilărie. Cum a luat-o prin surprindere destinul

În emisiunea pe care o prezintă la Antena 1, vedeta a mărturisit că destinul a surprins-o nu de puține ori și că mare parte din visurile pe care le avea pe când era copil s-au materializat.

În copilărie, Gina Pistol își dorea să devină cântăreață

Vedeta mărturisește că le admira mult pe Maria Ciobanu, Maria Tănase și Maria Lătărețu și, ori de câte ori avea ocazia, interpreta, în fața celor dragi, melodii din repertoriul acestora: “Mă visam pe scenă, în lumina reflectoarelor, admirată de oameni

Îmi puneam o floare după ureche și îmi imaginam că sunt pe scenă, iar toți cei dragi mă aplaudau, spre încântarea mea. Acum nu cânt, dar iată că sunt pe scenă în lumina reflectoarelor”, spune Gina Pistol.

Motivul pentru care vedeta nu a urmat o carieră muzicală

Gina Pistol a luat lecții de canto, dar nu a început o carieră muzicală, deși muzica a continuat să ocupe un loc special în inima ei: “Îmi place să cânt în continuare. Îi mai încânt pe chefi și pe platourile de filmare, iar Sorin Bontea mi se alătură cel mai des. El este cântărețul trio-ului!”

Și totuși, ceea ce o reprezintă cu adevărat nu este muzica: “Eu sunt un om foarte vesel și cu simțul umorului dezvoltat și mă prind toate proiectele unde pot să fiu eu, unde pot să râd și să fac oamenii să râdă”, subliniază vedeta.

Pe lângă Chefi la cuțite, Gina Pistol a prezentat și emisiunea Asia Express, emisiune în cadrul căreia spune că a experimentat niște trăiri speciale: “La finalul celor 5000 de kilometri străbătuți pe teritoriul asiatic, unde am empatizat cu toate stările concurenților, de la foame, la agonie, sau extaz, m-am întors schimbată”.

Gina Pistol și-a împlinit visul din copilărie, dar a muncit de la o vârstă fragedă

Și cum în viață nimic nu ți se oferă pe tavă, Gina a fost nevoită să muncească din adolescență. Avea doar 17 ani când s-a angajat și a învățat să respecte munca.

Cu timpul, vedeta a ajuns să fie o figură cunoscută în televiziune, iar proiectele în care este implicată au contribuit la evoluția sa, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal: ,,Orice experiență te poate contura mai frumos dacă știi cum să o privești și dacă o accepți cu sufletul deschis”, completează vedeta.