Nu stii maine ce se intampla? Vezi ce spune astrologul: Horoscopul zilei de vineri pentru toate zodiile

Citeste previziunile zilei de vineri pentru zodia ta:

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Nu te multumesti cu spatiul stramt in care traiesti, ci visele tale zboara cu mult mai departe de granitele casei, ale orasului, ale tarii tale!

Visezi la o calatorie deosebita, si poate deja pregatesti terenul pentru o viitoare plecare spre acea destinatie. Poate te intalnesti cu cineva care a fost deja acolo si ti se face un dor nebun de duca doar discutand despre acele locuri.

Destinatiile indepartate te cheama ca un magnet si, cu ceva noroc, dar si cu vointa, ai putea ajunge acolo! Nu poti sta acasa.

TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Asteptarea ta a luat sfarsit deoarece se poate spune ca ai ajuns, finalmente, in fata unui vis implinit!

Totul se termina cu bine, poate chiar asa cum ai dorit si de aceea ai toate motivele sa fii mandru de tot ce ai realizat pana acum.

Poate mai e loc de ultimele retusuri inainte de a pune punctul final, deci profita de aceasta zi pentru a trece in revista etapele parcurse, punctele slabe, succesele.

Nu spune totusi nimanui de realizarea ta pana ce nu devine deja un fapt concret pentru care poti baga mana in foc.

GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Mare grija la tonul pe care il folosesti astazi in relatia cu o persoana cu care nu te mai intelegi foarte bine de la o vreme.

Sunteti amandoi iritati, irascibili, si orice fleac va poate aduce pe marginea unei despartiri agresive. Nervii ajung la cote maxime si de o parte si de alta incat vei vedea ca finalul acelei colaborari e din ce in ce mai aproape.

Daca ajungi la concluzia ca nu mai are rost sa lupti pentru a salva relatia, ca nu mai are nimic bun de oferit, poate ar fi bine s-o inchei, dar pe cale pasnica, lasand totusi loc de buna ziua.

A va arunca unul altuia injurii, nu e chiar asa de placut.

RAC (22 iunie – 22 iulie)

Nu pune la suflet ironiile si replicile acide indreptate azi spre tine. Le faci tu sa para mai grave decat sunt, pentru ca cei care ti se adreseaza azi incearca, de fapt, sa fie amuzanti, sa te atinga prieteneste, pentru a te motiva mai mult.

Nu privi aceste replici jucause ca pe un atac la persoana, pentru ca nu are nimeni asemenea intentii, ci pur si simplu unii nu prea stiu sa-si adapteze tonul ca ceea ce spun sa sune intr-adevar a gluma.

Intoarce-le si tu vorbele cu aceeasi moneda, pentru ca nu e indicat sa ripostezi agresiv la o banala poanta ce se dorea a fi simpatica, doar.

LEU (23 iulie – 22 august)

Ai fi putut sa te superi pe cineva si nu ai facut-o pentru ca tu stii cel mai bine ca cine sapa groapa altuia, cade singur in ea.

In acest context te multumesti cu ceea ce inseamna profesie si savurezi cu mare placere momentele din familie. Este foarte posibil un flirt nevinovat ce te cam da peste cap.

FECIOARA (23 august – 21 septembrie)

Drumul profesional pe care ai mers nu ti-a oferit multe satisfactii, insa se ivesc unele oportunitati ce te incanta. Sa nu te mire daca cei din jur nu inteleg de ce esti atat de entuziasmat de ceea ce pana mai ieri te nemultumea, ei nu au perspectiva ta asupra lucrurilor.

BALANTA (22 septembrie – 22 octombrie)

Retii cu mare usurinta tot felul de detalii si acest lucru te va ajuta pe viitor cu siguranta. Multi dintre cei de la munca nu sunt atenti la ce se intampla in jur, asa ca nu ii face atenti, ci pastreaza ceea ce afli pentru tine.

Poti face in continuare niste cercetari si te vei bucura nespus de informatiile obtinute.

SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)

Indiferent de toate sfaturile pe care le primesti, astazi iti asculti doar intuitia. Interiorul iti trimite foarte multe mesaje pe care alegi sa le asculti, cu atat mai mult cu cat sunt conforme cu ceea ce iti doresti si tu. Ai mare grija cum raspunzi la o provocare de la munca.

SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Faptul ca esti ocupat este evident, insa folosesti acest motiv si ca pe o scuza pentru persoanele pe care in mod evident nu vrei sa le vezi. Desigur ca cei din jur te vor crede avand in vedere ca esti foarte preocupat de sfera profesionala in ultima vreme si lasi balta viata personala.

CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)

Te prezinti in fata unui juriu sau a unor experti ce trebuie sa iti evalueze abilitatile si tracul isi face aparitia.

Spui ceea ce crezi ca vor cei din fata ta sa auda, desi cel mai bine ar fi sa fii tu insuti in locul unui personaj. Multi dintre cei din fata ta sunt experimentati si pot vedea dincolo de aparente, deci ai mare grija.

VARSATOR (20 ianuarie – 18 februarie)

Iti este teama sa exprimi ceea ce vrei sau ai nevoie in fata celorlalti pentru ca ii simti destul de critici si subiectivi.

Cu siguranta ca nu este vina ta si trebuie sa iti gasesti curajul sa verbalizezi dorintele in loc sa le inabusi in adancul tau si sa devii tot mai frustrat.

PESTI (19 februarie – 20 martie)

In ultima vreme ai urcat pe un norisor roz si nu vrei sa mai cobori de pe el.

Familia iti face reprosuri, dar tu nu te trezesti la realitate, desi nu esti tocmai intr-o situatie fericita, cel putin nu din punct de vedere financiar. Pari dispus sa faci investitii impulsive, deci sa nu te mire daca izbucneste o cearta in familie.