Nu se mai poarta balerini cu blugi! Uite ce pantofi să porți cu jeanși

Am aflat deja că balerinii nu se mai poartă din primăvara 2018, iar următoarea lovitură de grație pentru acest model de încălțăminte foarte iubit este reprezentantă de refuzul blugilor, mereu la modă, de a se mai asocia cu ei!

Tendințele te sfătuiesc să renunți cât mai poți la această combinație, dar îți indică și cu ce să o înlocuiești. Află de la noi care sunt cele mai hot propuneri de pantofi cu care să porți jeanșii acum!

De ce să spui adio combinației de blugi și balerini

Ne pare rău dacă te numărai printre cele mai aprige fane ale balerinilor, dar primăvara aceasta va trebui să renunți la ei! Oricât de mult ți-ar plăcea ținuta de mai jos, acceptă că nu a mai intrat în galeria tendințelor și că va purta un mare „nu” în acest sezon.

Desigur, noi nu te îndemnăm să strângi cu lacrimi în ochi toate perechile tale de balerini și să le arunci, ci doar să le pui la păstrare (pe cele în stare bună, bineînțeles), pentru că vor reveni cu siguranță la modă în sezoanele care urmează!

Dar până atunci, de ce nu se mai poartă balerinii cu blugi? În primul rând, trebuie să fii conștientă de faptul că acest styling este de multă vreme neglijat de modă, din anii trecuți subliniindu-se faptul că balerinii nu mai sunt în trend.

Mai departe, de data aceasta ai motive să fii recunoscătoare tendințelor: balerinii, deși extrem de confortabili, nu sunt chiar accesoriul cel mai prietenos cu sănătatea, multe studii demonstrând faptul că deformează laba piciorului. Ai grijă de picioarele tale și îți vor fi, fără urmă de îndoială, extrem de recunoscătoare!

Saboții și pantofii sport, noile aliate ale blugilor tăi

Înainte de cădea pradă tristeții, aruncă o privire asupra modelelor de mai jos! Suntem sigure că printre ele îți vei găsi și favoritul.

Articolul continuă după reclame

Vedeta modei rămân saboții, așa că poți miza în continuare, liniştită, pe modelele care ți-au făcut cu ochiul! Noi te sfătuim să optezi în continuare pentru cei decupați și să îi alegi pe cei clasici doar după ce vremea se răcește. Asociază cu blugi drepți sau ușor evazați și finisează cu o cămașă sau un top simplu.

Nu numai saboții fac furori alături de blugi, dar și pantofii sport. Curentul atleisure continuă să se manifeste puternic în tendințe, iar încălțămintea și îmbrăcămintea potrivită sălii nu pleacă nicăieri.

Noi te sfătuim să cazi pradă adidașilor simpli, cu format clasic, pe care să îi asortezi cu o jachetă matlasată oversized: atât de cool și fresh!

Alte modele de pantofi care se potrivesc cu blugii

Nu ți-au plăcut propunerile de mai sus? Nu ai cum să rămâi indiferentă în fața următoarelor!

Mocasinii își continuă ascensiunea și în sezonul acesta, deși nu mai sunt chiar atât de adorați ca anul trecut. Renunță la cei cu blană și optează pentru un model acoperit de brocart, una dintre tendințele majore ale sezonului.

Pantofii stilettos nu se vor demoda niciodată, dar sub nicio formă să nu recurgi la combinația cu blugi skinny. Alege jeans evazat și un vârf ultra ascuțit pentru tocurile tale și vei fi regina tendințelor!

Botinele rămân o opțiune potrivită pentru blugi. Unele dintre cele mai iubite accesorii actuale chiar vin în toate formele și toate culorile, iar noi suntem obsedate de modelul „ciorap”, foarte strâmt, de botinele albe și roșii, dar și de cele acoperite de print. Și toate se potrivesc magnific cu blugi!