Nu împrumuta pâine și sare dacă vrei să ai mereu portofelul plin

Cu toții ne-am dori ca portofelul nostru să fie doldora de bani, dar oare știm ce trebuie făcut pentru a ni se îndeplini acest vis? Iată câteva trucuri, care ne vor de un real ajutor.

Nu puneți niciodată portmoneul pe masa sau pe pat

Din cele mai vechi timpuri, se știe că cine se așează pe masă, va fi ocolit de bani. De asemenea, pentru a atrage bani, nu trebuie să ținem portofelul pe masa sau pe pat, iar în casă trebuie să avem o singură mătură, pe care să o ținem mereu cu partea cea lată în sus.

De asemenea, tradiția spune că pentru a atrage banii, trebuie să așezăm câteva monede sub fața de masă, iar monedele primite ca rest să le strângem într-un borcan.

Indiferent câți bani aveți în casă, trebuie să-i numărați la un interval de timp și, foarte important, atunci când economisiți bani, să o faceți gândind pozitiv, niciodată pentru zile negre.

Dacă în casa dumneavoastră vedeți un păianjen, nu îl alungați. El vă va aduce mereu bani. Nu puneți niciodată geanta jos, nu împrumutați pâine și sare și nu aruncați pâinea pentru că veți avea parte de mari pierderi.