Cinci tipuri de bărbați, cu care nu ar trebui să te căsătorești

Fiecare fetiță visează la a fi mireasă. Abia așteptă să se întâlnească cu prințul uimitor, pe cal alb. Dar, odată cu înaintarea în vârstă, își dă seama că nimeni nu este perfect.

Visele legate de căsătoria cu un prinț se estompează, la fel de repede cum se termină orice film. Astfel, în loc să cauți domnul Perfecțiune, caută pe cineva care este perfect pentru tine.

Îl primești pe Domnul Perfecțiune și încerci să îți amintești de trecut, pentru a găsi ceva rău în el, dar vezi doar binele. Și acest lucru este minunat. Aceasta indică realitatea sentimentelor tale, că nu acorzi atenție lucrurilor mici.

Acum, să vorbim despre acei bărbați cu care nu doar că nu este recomandat să te căsătorești, dar nu ar trebui nici măcar să începi o relație…
Cel care se crede cel mai frumos

Narcisistul este un personaj mitologic, care credea că era atat de frumos incat s-a indragostit de el insusi. Persoanele narcisiste sunt atât de convins de măreția lor încât nu își văd greșelile. Căsătoria cu un tip narcisist este foarte unilaterală. El încearcă întotdeauna să-și arate propria măreție – adesea în detrimentul altora.

Maniacul

Toată lumea preferă să aibă propria cale în viață. Din păcate, în procesul de socializare, oamenii exprimă adesea ostilitate și furie atunci când nu obțin ceea ce vor. O persoană care este un maniac de control poate deveni adesea înfricoșătoare și chiar ofensivă (fizic sau mental).

Cel cu capul mare

Este minunat să te căsătorești cu un om inteligent, dar ai grijă, pentru că s-ar putea să te căsătorești cu un om care se crede superior.

Mămosul

Da, se spune că așa cum un bărbat își tratează mama, așa își va trata și soția. Dar, dacă este prea legat de mama sa nu este un lucru tocmai bun, deoarece relația voastră va fi mereu pusă sub aprobarea maternă…

Curtezanul

Obișnuiește-te că vei petrece week-end-ul la mall, în căutarea de haine noi, în loc să joace fotbal cu băieții. Dar, nu te aștepta să se aranjeze neapărat pentru tine, el este genul de cuceritor, nu va rata nimic.