Nu este o farsă! Gabi Jugaru s-a căsătorit

Jugaru Sukaru tratează și cu seriozitate anumite lucruri în viața sa. La 10 ani de la divorț, cel ce și-a câștigat titulatura de ”rege al farselor”, dând emoții maxime multor oameni, s-a căsătorit.

Nu pe malul Prutului, pentru că mirele este moldovean, nici pe malul Oltului, căci aleasa lui este din Băilești, ci pe malul Dunării, la Rast.

Gabi Jugaru și Lelia Mitroi au spus ”Da!” ofițerului de stare civilă ce i-a unit într-o ceremonie inedită, care s-a desfășurat pe malul Dunării, chiar de Ziua Copilului, pe 1 iunie, într-o discreție maximă (au fost prezente doar câteva persoane, prieteni ai celor doi).

Fostul farsor de la Pro TV, Național TV, Prima TV, prezentator Kiss Fm ori Pro TV, de asemenea concurent de la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, Jugaru s-a lepădat de radio și televiziune după peste 20 de ani petrecuți prin redacții, pentru o viață mai relaxată, mai ales după problemele de sănătate prin care a trecut.

Și-a transformat casa sa din București într-un restaurant, gătește personal ”musafirilor” săi, de multe ori preparate ce nu sunt în meniu, în plus animă atmosfera cu programe de karaoke, face stand up comedy ori cântă la chitară. Și pasiunea pentru cântat a fost unul din motivele ce l-a unit pe Jugaru de Lelia Mitroi, care, de asemenea, cântă la chitară.

Gabi Jugaru a divorțat de Dana, prima sa soție, în 2009. Împreună au o fetiță, Miruna.