Nicoleta Svârlefus: Karma fiecărei zodii

Fiecare zodie poartă un semn care nu a fost ales întâmplător. Caracteristicile comune ale celor născuţi în aceeași perioadă demonstrează faptul că totul are o logică.

Mai puţin cunoscută este însă relația dintre zodie și karma. Ești pregătită să aflii care e karma ta?

HOROSCOP. Berbec

Cu firea ta agitată, te-ai născut să cauți dreptatea. Dacă nu o găsești, încerci să o creezi. Ești potrivită pentru meserii ce implică găsirea soluţiilor, adevărului, ordinea publică, aplicarea legilor.

HOROSCOP. Taur

Nu doar că ești încăpățânată, dar ești născută ca să înfrunţi diverse situații. Vei intalni diverse probleme și oricât ai încerca să le eviți, până la urmă destinul te va determina să le înfrunţi.

HOROSCOP. Gemeni

Se spune despre tine că ai două fețe, dar tu știi că nu e așa. Karma ta spune că ești născută să fii duală, să trăiești două vieți paralele, să fii în centrul atenției, să cucerești.

HOROSCOP. Rac

Ești melancolică și pui mult suflet în relațiile cu oamenii. Pentru asta te afli aici, să fii alături de cei care au nevoie de tine, să îi susții. Uneori suferi pentru că oamenii te dezamăgesc, dar este karma ta.

HOROSCOP. Leu

O zodie puternica și nu este doar o fațadă. Karma leului este să dețină puterea și adevărul, oriunde s-ar afla. Sunt greu de cucerit, dar foarte fideli și iubitori.

HOROSCOP. Fecioară

Despre tine se spune că ai fi tipicară, dar tu te-ai născut să găsești acele greșeli pe care alții le trec cu vederea. Ești o bună cercetătoare, inventatoare, dar și atrasă de partea artistică.

HOROSCOP. Balanţă

Echilibrul zodiacului, tu te-ai născut să îi temperezi pe cei din jur. Nu îți plac conflictele, de aceea vei căuta să faci pace în jurul tău, iar oamenii te vor aprecia.

HOROSCOP. Scorpion

Poţi fi în același timp iubăreață și malițoasă, dar tu ești aici pentru a le da o lecţie celor care ȋntr-o viaţă anterioară ţi-au făcut rău.

HOROSCOP. Săgetător

Ești atrăgătoare și te-ai născut să cucerești. Te simţi bine atunci când ești admirată. Duci dreptatea pana in panzele albe si esti de departe una dintre zodiile puternice.

HOROSCOP. Capricorn

Îţi place să conduci, să nu fi contrazis. Te-ai născut să fii lider, dar karma ta spune că vei avea parte de urcușuri rapide și căderi repetate.

HOROSCOP. Vărsător

Ești ascultătoare, înţelegătoare, dar știi cum să îi faci pe ceilalţi să îţi acorde mereu ultimul cuvânt. Tu te-ai născut pentru a-i modela pe ceilalți, pentru a le fi mentor.

HOROSCOP. Pești

Uneori prea sensibilă, alteori prea dură, firea ta e contradictorie. Ai suferit mult într-o viaţă anterioară, dar nu obișnuiești să te răzbuni. Ești doar indecisă și nesigură pe tine, așa că te-ai născut ca să te cunoști pe tine, iar viaţa ta este o continuă căutare.